Introductie

Bij Kart Centre Roosendaal kunt u zowel karten als paintballen. Voor een avontuurlijke sportieve dag uit. Karten op locatie naar keuze is ook mogelijk.

Ga naar de website van Kart Centre Roosendaal

Historie en populariteit

Sinds 2011 kan er paintball gespeeld worden op het veld achter kart Centre Roosendaal. Dit terrein is special voor dit spannende buitenspel aangelegd. De kartbaan ligt op recreatiepark De Stok. In 1993 is het oude openluchtbad op De Stok vervangen door een subtropisch zwemparadijs en zijn de eerste recreatieparken gebouwd, zoals de squashbanen en de zonneweide. Later volgde de bouw van Kart Centre Roosendaal.

Locatie

Kart Centre Roosendaal ligt op recreatiepark De Stok. Dit park in het Brabantse Roosendaal is talloze attracties rijk, zoals een overdekt speelparadijs, een zwembad en een indoor skydive centre. Het Kart Centre is prima te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. er is volop parkeergelegenheid. Komt u naar het Kart Centre, dan kunt u dit bezoek combineren met een van de andere activiteiten die het recreatiepark biedt.

Programma / activiteiten

Bij Kart Centre Roosendaal vindt u een uitdagende overdekte kartbaan. Weer of geen weer, u kunt hier zeven dagen per week racen. Achter het circuit bevindt zich een paintball-terrein. Deze activiteiten zijn los te boeken, maar als arrangement betaalt u een scherpe prijs. Het Kart Centre heeft speciaal voor de jongere bezoekers kinderkarts. Deze zijn op maat af te stellen en zijn wat snelheid begrenst. Kinderen onder de 1.60 m rijden vanwege de veiligheid nooit tegelijkertijd met volwassenen. Het is ook mogelijk les te nemen, waarbij zowel de theorie als de praktijk aan de orde komt. Natuurlijk kunt u hier u onderling een wedstrijd racen. Een keer per maand is er een ‘Kartcup’, met speciale wedstrijdkarts. De baan is opgebouwd uit snelle bochtencombinaties en is ideaal om het racen te combineren met het werken aan uw techniek. Het 650 meter lange circuit is geschikt voor beginners als ook voor coureurs met ervaring. Bijzonder is dat het Kart Centre ook kart-evenementen organiseert op locatie. Liefhebbers van paintball kunnen hier ook hun hart ophalen. Groepen vanaf acht personen kunnen terecht voor een spannend en sportief potje paintball. De minimumleeftijd om deel te mogen nemen is 18 jaar.

Stats & tags


Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling