Introductie

De outdoor Kartbaan Oldenzaal kan als één van de mooiste kartbanen van het land worden beschouwd. Deze kartbaan biedt een fantastische uitgaansgelegenheid met een riant en fraai aangelegd circuit in de buitenlucht. De lengte van het circuit bedraagt zevenhonderd meter en in het verre verleden is Alain Prost er in 1973 wereldkampioen karting geworden. Kinderen kunnen hier ook terecht in speciale kinderkarts en duokarts, en de echte waaghalzen kunnen plaatsnemen in een wedstrijdkart van 270 cc. Het is zowel mogelijk om in groepsverband te gaan rijden als op individuele basis.

Ga naar de website van Kartbaan Oldenzaal

Historie en populariteit

Het circuit van de Kartbaan Oldenzaal bestaat al lange tijd, maar het spreekt voor zich dat de faciliteiten en mogelijkheden van vermaak zich aan deze tijd hebben aangepast. De kartbaan is populair onder jongeren en volwassenen, maar kinderen kunnen zich op het circuit ook als echte raceduivel wanen. Een bezoek aan Kartbaan Oldenzaal zal in elk geval bij iedereen de spanning al snel doen stijgen.

Locatie

Het circuit van Kartbaan Oldenzaal is gelegen in de provincie Overijssel in de regio Twente. De baan bevindt zich in het recreatiepark Hulsbeek in een omgeving met vennetjes, heidevelden, zwemvijvers met stranden en zonneweiden. Een combinatie van vermaak behoort hier dan ook tot de mogelijkheden. Het park is eenvoudig met de auto te bereiken.

Programma / activiteiten

Bij Kartbaan Oldenzaal is het mogelijk om een groepsarrangement te boeken. Er zijn zalen beschikbaar met een capaciteit tot 250 personen. In elk zaal bevindt zich een bar en er zijn combinaties met karten en andere spelopties mogelijk. De kartbaan is daarom uitermate geschikt voor onder meer vrijgezellenfeestjes, familie- en groepsuitjes alsook voor teambuilding en verenigingsuitstapjes.

Er wordt eveneens jaarlijks een competitie karten voor bedrijven georganiseerd en er zijn voor privérijders trainingsmogelijkheden beschikbaar. Verder worden er regelmatig huurkartraces gehouden op de Kartbaan Oldenzaal, waar iedereen van zestien jaar en ouder met kartervaring zich voor in kan schrijven.

Stats & tags


Oldenzaal, Overijssel, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling