Introductie

Kartbaan Winterswijk is een beroemdheid in de kartwereld. De echte coureurs kunnen zich op de 700 meter lange baan en de spectaculaire fly-over onderscheiden. Jong en oud kunnen zich hier prima vermaken, want het kartcentrum biedt meer dan alleen karten. Gezinnen, collega’s, vrienden en vriendinnen kunnen hier glowgolfen, lasergamen, discobowlen en een partijtje paintball spelen. Dit is slechts een kleine greep uit de activiteiten die Kartbaan Winterswijk allemaal te bieden heeft.

Ga naar de website van Kartbaan Winterswijk

Historie en populariteit

Kartbaan Winterswijk bestaat misschien nog niet zo heel lang, maar is al vanaf de eerste minuut een immens populaire baan. De kartbaan opende in november 1998 voor het eerst haar deuren. Het indoor circuit werd een jaar later uitgebreid met een nieuwe ruimte van 350 m2 voor een tweede attractie, namelijk Laser-Game. Zodoende kon men vanaf 15 november 1999 bij Indoor Kartbaan Winterswijk dus ook terecht voor een spelletje Laser-Game. Het bezoekersaantal bleef nog steeds groeien. Het werd tijd voor uitbreiding van het pand. In september 2000 werd daarom met de bouw begonnen van een tweede verdieping. De baan werd hierdoor uitgebreid naar een lengte van 700 meter en werd uiteraard nog spectaculairder en uitdagender voor karters. Zowel beginnende karters als professionals racen graag op Kartbaan Winterswijk, waardoor reserveren, zeker voor grotere groepen, wordt aanbevolen.

Locatie

Kartbaan Winterswijk vindt men in het oosten van het land, in de plaats Winterswijk in de provincie Gelderland. Het centrum is gelegen even ten zuiden van Winterswijk en op slechts enkele kilometers van NS station Winterswijk. Bij Kartbaan Winterswijk is voldoende parkeergelegenheid.

Programma / activiteiten

Indoor Kartbaan Winterswijk weet dat karten al lang niet meer een sport is voor uitsluitend mannen, maar houdt wel rekening met mensen die geen behoefte hebben aan hard rijden. Met een breed aanbod van verschillende activiteiten is de kartbaan dan ook een uitstekend uitje voor het hele gezin of groepen die een bedrijfsuitje of ander feestje willen vieren. Zelfs voor kinderfeestjes heeft dit complex verschillende arrangementen samengesteld. En natuurlijk kunnen kinderen ook een paar rondjes racen in de speciale kinderheat.

Naast de lange kartbaan met spannende bochten, fly-overs en soepel te rijden rechte stukken, biedt het kartcentrum tevens de mogelijkheid voor een spelletje paintball, lasergame, glowgolf, discobowlen of het bekijken van een film in de 6D Bioscoop. Een middag of avond vol activiteiten bij Kartbaan Winterswijk is van start tot finish een belevenis om nooit te vergeten.

Stats & tags


Winterswijk, Gelderland, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling