Introductie

Kartcircuit De Woerd Driebergen is gelegen in de groene omgeving van het landelijke Driebergen. Vlak langs de rijksweg A12 kunnen kartliefhebbers naar hartenlust het gaspedaal helemaal onderin trappen. Karten op dit kartcircuit is een snelle, spannende, maar vooral veilige en vermakelijke sport voor jong en oud, of men nu professional of recreant is. Kinderen zijn vanaf 10 jaar welkom bij Kartcircuit De Woerd in Driebergen om te karten.

Ga naar de website van Kartcircuit De Woerd Driebergen

Historie en populariteit

In 1961 kreeg Boy Klasser de tip dat er met het rijden met skelters op een baan aardig brood viel te verdienen. Dat zag hij wel zitten en begon een racebaan. Deze racebaan met skelters groeide uit tot de populaire kartbaan zoals we deze vandaag de dag kennen, met karts voorzien van eentakt motoren. Na zijn overlijden zetten zijn vrouw en zoon het werk voort. Karten is een sport voor alle klassen van de samenleving. Het is er dan ook altijd druk. Vooral ’s zomers mag Kartcircuit De Woerd Driebergen veel campinggasten uit de omgeving verwelkomen.

Locatie

Kartcircuit De Woerd is te vinden in de plaats Driebergen, in de provincie Utrecht. De kartbaan ligt vlak langs de rijksweg A12 Utrecht-Arnhem. Driebergen is tevens per bus bereikbaar en het Kartcircuit beschikt over voldoende parkeerruimte.

Programma / activiteiten

De kartbaan van Kartcircuit De Woerd Driebergen is een buitenbaan. Het circuit heeft een lengte van 750 meter. Tijdens het racen worden soms snelheden behaald van wel 70 kilometer per uur. Op het snelle circuit wordt voornamelijk recreatief gereden, hoewel er ook competities worden gehouden. Of men nu alleen komt of met een groep, karten bij Kartcircuit De Woerd in Driebergen is altijd leuk.

De Woerd biedt verschillende mogelijkheden voor groepen zoals gezinnen, verenigingen of schoolklassen. Men kan er een paar rondjes of heats van tien minuten komen rijden. De baan kan zelfs exclusief per uur, per halve dag of zelfs voor een hele dag voor een groep worden gereserveerd.

Voor de racers, maar ook voor wie alleen komt om te kijken, is er een gezellige kantine met bar, waar een lekker hapje en drankje genuttigd kan worden. Voor grotere groepen kan een speciale catering verzorgd worden, variërend van broodjes, borrelgarnituren tot salades of zelfs een overheerlijke barbecue. Kortom: Karten bij Kartcircuit De Woerd Driebergen is spannend, maar zeker ook een gezellig uitje voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Stats & tags


Driebergen-Rijsenburg, Utrecht, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling