Introductie

Snelheidsduivels opgelet: racen met de wind in je gezicht; op een prachtlocatie in de bossen. Dat doe je bij Karting Eefde!

Ga naar de website van Karting Eefde

Historie en populariteit

In 2011 bestaat Karting Eefde 50 jaar. De opbrengst van het jubileumfeest gaat naar De Bart de Graaff Foundation. In de loop der jaren kwamen er steeds strengere regels wat betreft geluidshinder. Eefde voldoet hier nog altijd aan.

Locatie

Verscholen in de bossen van de Achterhoek ligt Karting Eefde. Met de auto is het prima bereikbaar. Dit geldt niet voor het openbaar vervoer, tenzij u een wandeling op prijs stelt. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op een half uur loopafstand. Karting Eefde is een goed startpunt voor een mooie wandel- of fietstocht.

Programma / activiteiten

Karting Eefde is een spetterend race-parcours in de buitenlucht. Midden in een bosrijk gebied kunt u zich helemaal uitleven als snelheidsfanaat. Dit kan zowel in uw eigen kart, als in een ter plaatse gehuurde racewagen. Special voor kinderen vanaf 8 jaar zijn er kinderkarts. En voor de allerjongste bezoekers zijn er zelfs duokarts. Kinderen vanaf 3 jaar mogen dan meerijden. Mensen die hun benen niet kunnen gebruiken kunnen bij Karting Eefde toch karten in een aangepaste wagen. Hier stuurt, remt en geeft u gas met uw handen. Alle karts voldoen aan de geluidsnormen volgens de milieuvergunning. De baan bij Karting Eefde kan op 5 manieren worden gereden. Zo kan u de volgende keer dus een andere opzet tegenkomen. Er is een ruime kantine met zonnig terras. Vanaf hier kijkt u het circuit over. Voor groepen is er een kleine separate kantine, waar bijvoorbeeld een barbecue kan worden gebruikt. Natuurlijk ook hier een terras met uitzicht op de baan. Er zijn arrangementen te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een kinderfeestje. Elke dinsdag is de baan alleen geopend voor privé rijders (in juni, juli en augustus gelden aparte regels). Op woensdag tot en met zondag is Karting Eefde open voor alle publiek. De baan gaat aan het eind van de middag dicht, de kantine pas ‘s avonds laat. Genoeg tijd om na te praten en te borrelen dus.

Stats & tags


Eefde, Gelderland, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling