Introductie

Op Kiboe Kinderboerderij Eerbeek wonen ruim 200 dieren. Bezoekers kunnen onder meer kennis maken met kwartels, hoenders, kanaries, bosfazanten, eenden, duiven, ganzen, pony’s, schapen, geiten, konijnen, bijtjes en varkens. De kleine knaagdieren, zoals de dwergkonijntjes en de cavia’s kunnen worden geknuffeld en op schoot genomen worden. De wat grotere dieren, waaronder de ezel, de geiten en de pony’s laten zich graag aaien. De dieren in Kiboe Kinderboerderij Eerbeek worden goed verzorgd door onder andere mensen van een zorginstelling.

Ga naar de website van Kiboe Kinderboerderij Eerbeek

Historie en populariteit

Kiboe Kinderboerderij Eerbeek bestaat alweer een tijdje en is zeven dagen in de week open, met uitzondering van de feestdagen, zoals, Kerst, Oud & Nieuw, Pasen en Pinksteren. De boerderij wordt geleid door vrijwilligers en cliënten van een zorginstelling. De toegang is dan ook gratis voor iedereen. Veel mensen komen geregeld even een kijkje nemen op de kinderboerderij, vooral wanneer er kleintjes zijn geboren. Een bezoekje aan Kiboe Kinderboerderij Eerbeek is dan ook uitermate geschikt voor jong en oud.

Locatie

Kiboe Kinderboerderij Eerbeek is gelegen in Eerbeek, gemeente Brummen in de provincie Gelderland. Zowel per auto als per openbaar vervoer is de kinderboerderij vanuit alle delen van het land prima te bereiken.

Programma / activiteiten

Op Kiboe Kinderboerderij Eerbeek wonen allerlei kleine en grote dieren die door de vele vrijwilligers met liefde worden verzorgd. De kleintjes, zoals de cavia en het konijn kunnen kinderen knuffelen en op schoot nemen en de grotere dieren, zoals de pony, de ezel en de geit vinden vaak een aai over hun kop erg fijn. Er worden geregeld leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd op de kinderboerderij, waaronder spelletjes spelen en schapen scheren.

De kinderboerderij is dan ook een uitermate leuk uitje voor gezinnen met kinderen en voor scholen. Vooral de lagere klassen zijn hier meer dan welkom, want er is op Kiboe Kinderboerderij Eerbeek veel te zien en te leren op een leuke en speelse manier.

Stats & tags


Eerbeek, Gelderland, Nederland
Dieren & Natuur, Kinderboerderij

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling