Introductie

Kids Playground Almere is waar je moet zijn om je kinderen een onvergetelijke middag vol spel en plezier te bezorgen. Ook al komt het water buiten met bakken uit de lucht, binnen bij dit speelparadijs is het altijd genieten op veilige speeltoestellen, in een gezellige kinderdisco, de ballenbakken en op de glijbanen. Lekker klimmen en klauteren voor de kleintjes, terwijl de grotere kinderen zich helemaal uit kunnen leven op de verschillende, uitdagende speelstructuren. Bij Kids Playground Almere hebben bezoekers geen kind aan hun kind.

Ga naar de website van Kids Playground Almere

Historie en populariteit

Kids Playground Almere is niet zomaar een speeltuin. Speeltuinen kennen we al heel lang. Deze waren er al in het einde van de negentiende eeuw. Ze waren toen speciaal bedoeld voor de arme, krap behuisde kinderen. Zo hadden zij de mogelijkheid tot bewegen op een leuke, sociale manier. Pas later zijn de veilige speeltoestellen ontwikkeld, zoals de toestellen die bij Kids Playground staan. Heerlijk spelen op een veilige manier. Het populaire speelparadijs trekt jaarlijks duizenden kinderen van alle leeftijden.

Locatie

Kids Playground Almere ligt in Almere. Deze stad, en tevens gemeente is gelegen in de provincie Flevoland. Het speelparadijs is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, zoals trein en bus. De speeltuin ligt op nog geen twee kilometer van het treinstation. Wie met eigen vervoer komt, bij het indoor speelpark is voldoende parkeergelegenheid.

Programma / activiteiten

Kids Playground Almere is een ideaal middagje spel en plezier voor de kinderen. Kleine kinderen kunnen naar hartenlust spelen op de veilige softplay-toestellen, in de ballenbak of op de glijbanen. Uiteraard moet dit wel onder begeleiding plaatsvinden. Daarom is ook aan de ouders en begeleiders gedacht. De vestiging beschikt namelijk over een ruim en gezellig restaurant. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de kinderen vanuit het restaurant in de gaten gehouden worden, want vanaf die plek kunnen alle speelactiviteiten gevolgd worden.

De grotere kinderen kunnen zich uitleven in de geweldige speelstructuren op diverse speelniveaus. Deze zijn voorzien van hindernissen, trampolines, glijbanen, tunnels, springkussens en touwladders. Tevens is er een kinderdisco aanwezig, waar kinderen van alle leeftijden lekker kunnen dansen. Ook kinderen kunnen het spelen combineren met een lekker hapje, zoals friet, kroketten, poffertjes, pannenkoeken, een ijsje of een glaasje fris.

Maandelijks worden er activiteiten georganiseerd bij het indoor speelparadijs, zoals schminken, spelletjesdag, ballon trappen en een piratendag. Kids Playground Almere heeft diverse arrangementen voor groepen samengesteld en is daarom uitermate geschikt voor kinderfeestjes en schoolreisjes.

Stats & tags


Almere, Flevoland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling