Gesloten, niet meer te bezoeken

Introductie

KidzValley is een fantastische uitdagende overdekte speeltuin, waar kinderen in de leeftijd tot en met twaalf jaar zich helemaal kunnen uitleven. De kinderen kunnen hier niet alleen rennen, klimmen en klauteren, maar ook glijden en dansen. Ondertussen kunnen de ouders of begeleiders heerlijk plaatsnemen in de brasserie, waar in alle rust een krantje of andere lectuur gelezen kan worden. De speelvoorzieningen in KidzValley zijn opgedeeld in twee leeftijdsgroepen, namelijk voor kinderen tot vier jaar en voor kinderen vanaf vier jaar tot en met twaalf jaar.

Ga naar de website van KidzValley

Historie en populariteit

KidzValley bestaat al weer even en heeft in Twente en omstreken naam en faam verkregen. Het is dan ook bij uitstek de plek, waar kinderen en hun ouders van een onbezorgde tijd kunnen genieten. Ook bij scholen is KidzValley populair en voor schoolreisjes zijn er dan ook speciale arrangementen in het leven geroepen, waarbij er zelf invulling kan worden gegeven aan de tijdsindeling en tijdstip van aankomst.

Locatie

KidzValley is in juli 2012 gesloten vanwege te lage bezoekersaantallen.

Programma / activiteiten

KidzValley is gelegen in de streek Twente en bevindt zich in de plaats Enschede, die tot de provincie Overijssel behoort. Met de trein is KidzValley prima te bereiken, want de speeltuin ligt direct naast het station Enschede Drienerloo en nabij het stadion en de universiteit van Enschede. Naast KidzValley is Go Planet gelegen, alwaar de auto geparkeerd kan worden.

KidzValley is een waar speelparadijs voor kinderen. Naast alle speelmogelijkheden, zoals het klimmen over hoge touwbruggen, het springen op trampolines en het klauteren op de klimtoestellen, waar individuele bezoekers gebruik van kunnen maken, is er ook een leuk aanbod van arrangementen samengesteld door KidzValley. Zo kunnen kinderen hier een geweldig kinderfeestje geven, waarbij het mogelijk is om een bezoek aan KidzValley te combineren met een filmbezoek of om een rondleiding te krijgen in het stadion van FC Twente. Ook een combinatie met bowlen en een eigen pizza maken behoren tot de mogelijkheden. Verder is het leuk om te weten dat er bij KidzValley een verjaardagstaart besteld kan worden, waarbij de naam van de jarige uiteraard op de taart zal pronken.

Stats & tags


Enschede, Overijssel, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling