Introductie

Droom je ook wel eens dat je rondjes rijdt op een supercoole skelterbaan. Of dat je samen met je vriendjes of vriendinnetjes heerlijk aan het springen bent op de trampoline. Of dat je door diezelfde vriendjes en vriendinnetjes achterna wordt gezeten in een apenkooi van drie verdiepingen, compleet met slingertouwen, funshooters, luchtkussen en rodelbaan. Kinderdrôme maakt die kinderdroom waar. Waar? In het Limburgse Panningen natuurlijk!

Ga naar de website van Kinderdrôme

Historie en populariteit

Kinderdrôme is zowel een binnen- als buitenspeeltuin. De trampolines, de powertower, de kabelbaan en de supercoole skelterbaan zijn buiten, terwijl kinderen binnen terecht kunnen voor de apenkooi. Daarnaast is er ook een overdekt voetbalveld van maar liefst 240 vierkante meter. In totaal bestaat Kinderdrôme uit 4100 vierkante meter op en top kindervermaak. En zelfs aan de allerkleinsten is gedacht. Kinderdrôme heeft meerdere peuterhoeken die bestaan uit ballenbakken, speelhuisjes, glijbanen en schommels. Hierdoor is Kinderdrôme geschikt voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar jong.

Locatie

Kinderdrôme ligt in het Limburgse Panningen, centraal tussen de steden Weert, Roermond en Venlo. Niet ver van Panningen ligt Nationaal Park De Groote Peel. Een heerlijk wandelgebied, zeker voor vogelaars. In West-Europa is Nationaal Park de Groote Peel immers één van de meest vogelrijke gebieden.

Programma / activiteiten

Hoewel iedereen, ook ouders natuurlijk, van harte welkom is bij Kinderdrôme, is het speelparadijs vooral leuk wanneer je iets te vieren hebt met vriendjes of vriendinnetjes. Speciaal daarvoor heeft Kinderdrôme een aantal arrangementen opgesteld. Wat te denken van het ‘Joepiefeest’, waarbij de jarige samen met zijn gasten onbeperkt mag spelen, onbeperkt ranja mag drinken, friet met minisnacks krijgt en ook nog een snoepzak of zakje chips. En alsof dat nog niet genoeg is krijgt het stralend middelpunt van de dag ook nog een cadeautje. Naast het ‘Joepiefeest’ zijn er voor de jongens ook piratenfeesten, terwijl meisjes lekker kunnen spelen en tutten op het Prinsessenfeest.

Stats & tags


Panningen, Limburg, Nederland
Buitenspeeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling