Introductie

Bij Kinderspeelparadijs Dolle Pret is het echt dolle pret voor kinderen tot en met 12 jaar. Zij kunnen hier naar hartenlust glijden, klimmen, schieten, klauteren, ravotten en zich helemaal uitleven in de ballenbakken, het skelterparcours, het spookhuis, op de klautertoestellen, met de ballonschietkanonnen, in de kinderdisco en op de trampolines. Voor de allerkleinsten is er de pamperzone, zodat alle leeftijden hier veilig kunnen spelen. Ruim 6000 vierkante meter speelplezier en daarmee het grootste overdekte speelparadijs van Nederland. Niet voor niets is Dolle Pret het motto!

Ga naar de website van Kinderspeelparadijs Dolle Pret

Historie en populariteit

Het opzetten van het Kinderspeelparadijs Dolle Pret is een uitstekende keus geweest. Met de komst van dit indoor speelparadijs kunnen bezoekers en dan vooral kinderen tot en met 12 jaar zich kostelijk vermaken bij mooi en bij slecht weer. De mega grote indoor speeltuin mag jaarlijks vele bezoekertjes verwelkomen en is bijzonder populair bij groepen, verjaardagspartijtjes, schoolreisjes, familie uitstapjes en dagjesmensen.

Locatie

Kinderspeelparadijs Dolle Pret is te vinden in de Twenste stad Almelo in de provincie Overijssel. De indoor speeltuin is goed met eigen vervoer te bereiken en is gelegen tegenover de Intratuin op industrieterrein Noordbroek. Ook met het openbaar vervoer is het goed te doen, want vanaf het Station van Almelo kunnen bezoekers de stadsbus nemen.

Programma / activiteiten

Bezoekers aan Kinderspeelparadijs Dolle Pret kunnen uit verschillende arrangementen kiezen. Zo kunnen zij kiezen voor alleen de entreeprijs, die de hele dag toegang geeft om alle speeltoestellen uit te proberen. Maar er zijn ook arrangementen waarbij eten en drinken bij de prijs zijn inbegrepen. Daarbij wordt eveneens rekening gehouden met religieuze eetgewoonten en opvattingen.

Wie er geen genoeg van kan krijgen, kan kiezen voor een voordelige jaarkaart. Onbeperkt toegang en iedere dag weer genieten van al die geweldige speeltoestellen die staan te lonken op ruim 6000 vierkante meter vloeroppervlak. Daar droomt toch ieder kind van.

Geregeld treden er (plaatselijke) artiesten op in Kinderspeelparadijs Dolle Pret en jaarlijks verzorgd men een uitgebreid Kerstbuffet op Tweede Kerstdag.

Stats & tags


Almelo, Overijssel, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling