Introductie

Wie denkt aan botsauto’s, draaimolens en een wildwaterbaan denkt al snel aan een kermis. Maar wat als er ook nog een doolhof is, compleet met glijbanen, megaballenbak en leuke hindernissen, een springkussen, een klimvulkaan, een wildwaterbaan, trampolines en waterfietsen? Dan hebben we het niet meer over een kermis maar over Kinderstad Heerlen. Meer dan tienduizend vierkante meter overdekt speelplezier, voor jong en oud.

Ga naar de website van Kinderstad Heerlen

Historie en populariteit

Kinderstad Heerlen is al jaren in begrip in Zuid-Limburg en ver daarbuiten. Jaarlijks vieren grote aantallen kinderen hier hun verjaardagsfeestje en biedt het speelpaleis soelaas wanneer hele schoolreisjes door slecht weer dreigen te verregenen.

Locatie

Kinderstad Heerlen ligt in het Zuid-Limburgse Heerlen. He totale complex beslaat ruim tienduizend vierkante meter. Ruimte genoeg dus voor heel wat leuks. En dat is er ook. Wat te denken van botsauto’s, waarin ook ouders mogen meerijden. Of van een heuse wildwaterbaan, waarin je met je vrienden in een boomstam naar beneden suist. En niet alleen wordt er gebotst in de auto’s, ook met de waterfietsen kun je naar hartenlust botsen. En als je hard genoeg botst wordt je opponent misschien ook nog wel nat! Een beklimming van de vulkaan vergt stalen zenuwen en vooral geen hoogtevrees. En even bijkomen, samen met opa en oma of met je ouders, kan in de draaimolen, waar je in een echte koets kunt plaatsnemen. En heb je dan nog energie over, laat je vriendjes en vriendinnetjes dan meer eens zien hoe hoog je kunt springen op de trampoline. Of misschien kun je al wel een salto maken!

Programma / activiteiten

Het moge duidelijk zijn dat Kinderstad Heerlen de ideale locatie is voor een kinderfeestje. Want wie wil er nu niet op zijn of haar verjaardag lekker botsen, waterfietsen en springen met vriendjes en vriendinnetjes. Kinderfeestjes kosten tien euro per persoon met een minimum van zes kinderen. Inbegrepen zijn onbeperkt spelen en drie consumpties. In de cafetaria kun eventueel ook friet met een frikandel of een kroket kopen.

Stats & tags


Heerlen, Limburg, Nederland
Entertainment, Pretparken

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling