Introductie

Met een hoogte van 22 meter en een oppervlakte van maar liefst 2200 vierkante meter is Klimhal Amsterdam de grootste klimhal van de Benelux. Klimhal Amsterdam biedt de beginnende klimmer voldoende begeleiding om van een eerste klim een bijzondere en verslavende ervaring te maken. Daarnaast biedt Klimhal Amsterdam de ervaren klimmer uitdagende parcours langs het boulderoppervlak van 250 vierkante meter. En daarmee biedt Klimhal Amsterdam voor iedereen wat wils. Of je nu alleen komt om je skills te verbeteren of je bent op zoek naar een leuke en vooral spannende, actieve en niet alledaagse invulling voor je verjaardagsfeestje, je familiereünie of je uitje met collega’s.

Ga naar de website van Klimhal Amsterdam

Historie en populariteit

Al vele jaren brengt Klimhal Amsterdam klimplezier onder de bewoners van onze hoofdstad, maar ook ver daarbuiten oefent de grootste klimhal van de Benelux grote aantrekkingskracht uit op klimliefhebbers. Deskundige begeleiding, goede bereikbaarheid inclusief gratis parkeren en de sfeervolle bar zorgen dat bezoekers altijd tevreden huiswaarts keren.

Locatie

Een hele dag klimmen is voor de meeste mensen iets te veel van het goede. Daarom is het goed te weten dat er in Amsterdam zelf natuurlijk nog voldoende andere activiteiten te ontplooien zijn. Het centrum van Amsterdam ligt op bereisbare afstand en de bijzonder fraaie binnenstad van Amsterdam, met de talrijke leuke kroegjes en gezellige eetcafétjes biedt voldoende mogelijkheden voor een gezellig avondprogramma met vrienden of collega’s.

Programma / activiteiten

Klimmen maakt dorstig en hongerig. Dat weten ze bij Klimhal Amstertdam maar al te goed. Daarom zijn er een aantal arrangementen samengesteld waarbij niet alleen aan de sportieve aspiraties van de bezoekers wordt voldaan, maar waarbij ook de inwendige behoefte wordt bevredigd. Een voorbeeld hiervan is het Arrangement C, waarbij het klimmen wordt afgesloten met een lekkere barbecue of een heerlijke Indonesische maaltijd. En ook voor kinderfeestjes is Klimhal Amsterdam de leukste en meest uitdagende plek van onze hoofdstad. En na een spannende klim kun je onder het genot van een echte Amsterdamse pannenkoek nog eens rustig met je vriendjes en vriendinnetjes napraten over het mooie klimavontuur.

Stats & tags


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Klimmen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling