Introductie

Ben je op zoek naar avontuur, wil je de adrenaline door je lichaam voelen stromen, heb je geen last van hoogtevrees en ben je in het bezit van stalen zenuwen. Kom dan direct naar Klimpark Fun Forest in Amsterdam. Hangbruggen, tokkelbanen, wiebelbruggen, tunnels, evenwichtsbalken en als klap op de vuurpijl ook nog een bungeejump. Alles wat ook maar enigszins met klimmen en hoogte te maken heeft, is beschikbaar bij Fun Forest. Enige voorwaarde is dat je minimaal acht jaar oud en 1,30 meter lang moet zijn. Ben je iets jonger en korter? Niet getreurd, ook voor de allerkleinste aapjes is er een mooi parcours uitgezet.

Ga naar de website van Klimpark Fun Forest Amsterdam

Historie en populariteit

Klimpark Fun Forest bestaat sinds april 2009. De relatief jonge klim- en klauterattractie is echter al niet meer weg te denken uit het Amsterdamse Bos. In het korte bestaan heeft Fun Forest al vele klimharten sneller doen later kloppen.

Locatie

Klimpark Fun Forest ligt in het prachtige en rustige Amsterdamse Bos. En dat betekent dat er ook voor of na het klimmen nog voldoende te beleven valt. Geitenboerderij Ridammerhoeve is bijvoorbeeld een bijzondere rurale verademing in de hoofdstedelijke drukte. De rondvaartboot laat je alle mooie plekjes van het Amsterdamse Bos vanaf het water zien en in het Doolhof is het haast onmogelijk niet te verdwalen. En ook de inwendige mens komt uitstekend aan zijn trekken in een van de talrijke eet- en drinkgelegenheden in het Amsterdamse Bos.

Programma / activiteiten

Fun Forest organsieert heeft voor iedere doelgroep een breed assortiment aan activiteitenprogramma’s ontwikkeld. Zo is het klim- en klauterpark bij uitstek geschikt voor een onvergetelijk verjaardagsfeest. Neem bijvoorbeeld het Speedrunner Parcours, waarbij de kids anderhalf uur kunnen klimmen en klauteren en kunnen genieten van limonade en chips. Voor bedrijven zijn er speciale teambuildingsactiviteiten waarbij vertrouwen, aangeven van grenzen en toezien op elkaars veiligheid een belangrijke rol spelen. Maar ook het communiceren van ervaringen komt aan bod.

Stats & tags


Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
Buitenspeeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling