Introductie

Bij Kookpodium kunnen gasten koken met gevoel. De studio biedt een breed aanbod met cursussen die allemaal in het teken van koken staan. Zo zijn er bijvoorbeeld drie- en vierdaagse kookcursussen waar men aan deel kan nemen. Onder begeleiding van een ervaren kok docent maakt men de heerlijkste gerechten klaar.

Ga naar de website van Kookpodium

Historie en populariteit

Behalve cursussen kunnen gasten zich ook aansluiten bij een kookclub of deelnemen aan losse workshops die zijn gericht op een bepaald thema. En wie op zoek is naar een leerzaam en culinair uitje, kan gaan partykoken bij het Kookpodium. Het gezelschap krijgt dan niet een met eten gevuld bord voorgeschoteld, maar gaat zelf het menu bereiden. Erg leuk voor vrijgezellenfeestjes, familie- of bedrijfsuitstapjes.

Locatie

Hoe lang er al kookcursussen worden gegeven bij het Kookpodium is niet helemaal bekend. Echter dat er veel culinaire koks en kokkinnen in de dop rondlopen is duidelijk. De kookstudio mag namelijk jaarlijks vele bezoekers en groepen verwelkomen in het Limburgse Beek. Niet alleen de kookcursus en de kookclubjes zijn bijzonder populair, ook het partykoken is zeer geliefd.

Programma / activiteiten

Het Kookpodium is gelegen in het plaatsje Beek, in het zuiden van de provincie Limburg. Met eigen vervoer is de locatie prima te bereiken en parkeren kan in de nabijheid van de kookstudio.

Bij het Kookpodium kunnen gasten alles leren over koken tijdens een drie- of vierdaagse kookcursus. De recepten, de planning en mooi bereide maaltijden komen allemaal aan bod. Naast cursussen verzorgt het Kookpodium eveneens workshops binnen een bepaald thema. Dit alles onder toeziend oog van een ervaren en vakkundig kok-docent. Er wordt aandacht besteed aan de bereiding, kooktechnieken, de organisatie en de presentatie. Uiteraard mag men na afloop het klaargemaakte zelf opeten. Proeven behoort eveneens tot de workshop.

Wie besmet is geraakt met het kookvirus, kan zich bij een kookclub aansluiten. Eens per maand worden dan heerlijke maaltijden samengesteld en klaargemaakt, eveneens onder leiding van de kok-docent. Eten samen bereiden smaakt vaak nog lekkerder dan wanneer het voor je neer wordt gezet. Partykoken is dan ook een leuke activiteit om samen met zakenrelaties, vrienden, collega’s of familieleden te ondernemen bij het Kookpodium.

Stats & tags


Beek, Limburg, Nederland
Entertainment, Kookstudio's

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling