Introductie

Lekker eten, we houden er allemaal van. Maar helaas hebben we niet allemaal de kennis van een echte top-chef in huis om culinaire hoogstandjes op tafel te toveren. En zelfs als we de culinaire magazines en kookboeken waarin de meester-chefs ons stap voor stap uitleggen hoe we een bepaald gerecht moeten klaar maken ziet het uiteindelijke resultaat er toch altijd anders uit dan op de begeleidende afbeelding. Niet minder, maar anders. En dat is toch wel een beetje een teleurstelling. Gelukkig bestaat Kookpunt Houtvennen. Hier geen meester-chef die in magazines en kookboeken het geheim van de kok verklapt, maar een echte chef-kok, die uitleg geeft, je bijstaat met raad en daad en die er voor zorgt dat het uiteindelijke resultaat op het bord zo model kan staan voor het culinaire magazine dat je graag leest.

Ga naar de website van Kookpunt Houtvennen

Historie en populariteit

Inmiddels hebben Tom en Johanna Verstegen, gastheer en gastvrouw van Kookpunt Houtvennen in het Brabantse Volkel, al heel wat gasten culinair weten te verwennen. Of beter gezegd, gasten geholpen zichzelf culinair te verwennen. Al sinds 1982 zit het echtpaar in het vak. Ze weten daarom als geen ander hoe ze mensen die onwennig door een professionele keuken schuifelen op hun gemak moeten stellen. En daarmee is Kookpunt Houtvennen voor ieder gezelschap een leuke plek om een festiviteit te vieren.

Locatie

Kookpunt Houtvennen ligt in het Brabantse Volkel, nabij Uden. Hier ligt ook het prachtige natuurgebied de Maashorst in de buurt. Een culinaire workshop bij Kookpunt Houtvennen kan prima voorafgegaan worden door een wandeling door dit heerlijke natuurgebied. Dat wekt in ieder geval de eetlust op. Een bezoek aan het Museum voor Religieuze Kunsten in Uden is eveneens een optie. Dit museum is gevestigd in de prachtige en nog immer bewoonde Abdij Maria Refugie en herbergt een zeldzame collectie van onder andere middeleeuwse monstransen en beelden.

Programma / activiteiten

Kookpunt Houtvennen heeft diverse arrangementen samengesteld, zodat er voor iedere gelegenheid een passende manier is om het te vieren. Kijk op de website voor meer informatie.

Stats & tags


Volkel, Noord-Brabant, Nederland
Entertainment, Kookstudio's

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling