Introductie

Bij Kookstudio Udo kunnen bezoekers terecht voor een kookcursus, kooklessen en kookworkshops. Daarnaast organiseert Udo eveneens kookvakanties op zijn eigen boerderij in de Franse Ardèche. Een kookworkshop is een leuke en smaakvolle activiteit voor onder meer collega’s, vrienden en families. Omdat de keuken in open verbinding staat met de eetkamer, blijft iedereen met elkaar in contact. Wie echt volgens een bepaald thema wil leren koken, bijvoorbeeld gerechten uit de Franse, Spaanse, Japanse of Italiaanse keuken kan deelnemen aan de individuele kooklessen. Er worden diverse kookarrangementen georganiseerd bij Kookstudio Udo waar liefhebbers aan deel kunnen nemen.

Ga naar de website van Kookstudio Udo

Historie en populariteit

Kookstudio Udo organiseert al sinds 1982 culinaire evenementen en kookworkshops in de sfeervolle kookstudio in Den Haag, Scheveningen. Sinds 1992 kunnen gezelschappen eveneens terecht in de dependance in de Franse Ardèche voor een kookvakantie. Genieten van de prachtige natuur en de heerlijke Franse keuken gaan tijdens een dergelijke vakantie hand in hand. Kookstudio Udo is een geliefd uitje voor vaste en losse bezoekers.

Locatie

Kookstudio Udo is gevestigd in een stijlvol herenhuis in de Zuid-Hollandse stad Den Haag, in het oude gedeelte van Scheveningen, net achter de boulevard. De locatie is prima met eigen vervoer te bereiken, alsook met het openbaar vervoer. Vanaf het NS Station Den Haag rijden bussen en trams richting Scheveningen.

Programma / activiteiten

Kookstudio Udo biedt een zeer breed aanbod met kookcursussen en arrangementen. Zo kunnen bezoekers kiezen voor onder meer een Frans, Italiaans, Indiase, Chinese of Thaise kookworkshop, maar ook voor een Sushi of Tapas workshop, een kookcursus of een marktbezoek inclusief kookles. Wat betreft arrangementen kunnen gasten kiezen voor bijvoorbeeld een rondvaart of surfen en mediterraans koken, maar ook Rib varen, maskers maken en een fiets- of stadswandeling met aansluitend mediterraans koken behoort tot de mogelijkheden.

Wie een kookworkshop of les niet genoeg vindt, kan kiezen voor een heuse kookvakantie. Dit kan tijdens de zomerperiode op de locatie Scheveningen, maar een kookvakantie in de Ardèche in Frankrijk behoort ook tot de mogelijkheden. Tot slot is het tevens mogelijk om Kookstudio Udo te huren voor bijvoorbeeld een feestje of vergadering.

Stats & tags


Scheveningen, Zuid-Holland, Nederland
Entertainment, Kookstudio's

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling