Introductie

Lekker eten, wie houdt er nu niet van? Maar zonder afbreuk te doen aan de traditionele Nederlandse maaltijd van aardappels, groente en vlees, lukt het ons veelal niet iets spannends op tafel te zetten. Een kookworkshop biedt uitkomst. Want tijdens een kookworkshop leer je op een ontspannen en leuke manier de lekkerste gerechten uit pan en oven te toveren. Prachtige en bijzonder smakelijke tapas en anti pasti, perfect bereid lamsvlees, verrassende kip, Turkse en Marokkaanse specialiteiten of kraak verse sushi, je leert het allemaal te maken tijdens een kookworkshop in de Kookkeuken van Capelle. Maak snel een afspraak en ook jij kunt je vrienden, familie of collega’s verrassen met je fenomenale kookkunsten. En belangrijker natuurlijk, je zelf ermee verwennen.

Ga naar de website van Kookworkshop Rotterdam

Historie en populariteit

De Kookkeuken van Capelle bestaat al vanaf 2002. En met die ruim tien jaar ervaring loopt de Kookkeuken van Capelle behoorlijk voor op de rest. Want een kookworkshop mag dan inmiddels een behoorlijk populair ‘uitje’ zijn, dat was het tien jaar geleden nog niet. Geen wonder dus dat de Kookkeuken dankzij de ruime ervaring voorop loopt in het vinden van nieuwe gerechten en smaken. Uit de Oosterse keuken worden Japan, China, Thailand en Vietnam behandeld. Terwijl Spanje, Italië, Griekenland, Turkije en Marokko vallen onder de categorie mediterraan.

Locatie

De Kookkeuken van Capelle heeft sinds 2006 de beschikking over een locatie waar groepen tot 10 personen kunnen worden ontvangen. Voor grotere groepen, tot maximaal 40 personen, maakt de Kookkeuken van Capelle gebruik van een uitgebreid netwerk van kooklocaties elders in de regio. Nieuw, maar nu al bijzonder succesvol, is de kookworkshop op locatie. Dat kan bij mensen thuis zijn, maar ook bedrijfslocaties zijn zeer populair.

Programma / activiteiten

Een leuk idee is het om een kookworkshop cadeau tegen. Hiermee impliceer je natuurlijk niet dat de ontvanger niet kan koken. De ontvanger van een cadeaubon krijgt na afloop van de workshop een leuke attentie.

Stats & tags


Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Entertainment, Kookstudio's

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling