Introductie

Gelegen in de prachtige bossen van het schitterende natuurgebied de Brabantse Peel ligt recreatiepark Landgoed Nederheide. Op Landgoed Nederheide vindt permanente recreatie plaats, dat wil zeggen dat geïnteresseerden er een bungalow kunnen kopen en er zo hun weekendretraite van kunnen maken. En gezien de prachtige omgeving waar alles draait om rust en natuur is dat geen slechte investering.

Ga naar de website van Landgoed Nederheide

Historie en populariteit

In totaal bestaat Landgoed Nederheide uit ruim 200 kavels. Geen overvloedige drukte dus op dit recreatiepark, maar de rust waar je voor komt in het weekend of in de vakantieperiodes. De bungalows liggen aan het water of lekker beschut onder de bomen.

Locatie

De omgeving van Landgoed Nederheide leent zich uitstekend voor heerlijke en uitgestrekte fietstochten. En ook lange wandelingen kunnen direct vanuit het recreatiepark worden ingezet. Landgoed Nederheide ligt immers midden in de Stippelberg, een prachtig natuurgebied dat zich kenmerkt vanwege de uitgestrekte heidevelden en de dichte bossen. Even buiten de bossen van de Stippelberg kom je vele typische Brabantse dorpjes tegen waar je in een van de leuke dorpskroegjes een lekker kopje koffie of een heerlijk verfrissend pilsje kunt drinken. Plaatsen als Uden, Deurne en Gemert zijn al wat groter, maar zijn eveneens het bezoeken meer dan waard. En voor wie liever gaat winkelen in steden met een uitgebreid aanbod aan winkeltjes liggen Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Venlo op reisafstand van Landgoed Nederheide. Helmond verdient een bijzondere aanbeveling in dit rijtje, en niet alleen omdat de stad op slechts een paar kilometer afstand van Landgoed Nederheide ligt. Midden in Helmond ligt het gelijknamige kasteel. Deze in perfecte staat verkerende waterburcht uit het begin van de veertiende eeuw biedt tegenwoordig onderdak aan het Gemeentemuseum Helmond. Hier vind je alles over de geschiedenis van deze bijzondere Brabantse stad.

Programma / activiteiten

Voor de kleinsten is er een speeltuin. En de vele waterpartijen geven het park een bijzondere uitstraling.

Stats & tags


Milheeze, Noord-Brabant, Nederland
Dieren & Natuur, Natuur

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling