Introductie

Uitgaan wordt een avontuur bij Laser Quest in Eindhoven. Want bij Laser Quest in Eindhoven ben je in een donker doolhof, gewapend met je lasergun, op zoek naar de vijand. Een vijand die bestaat uit vrienden of collega’s. In de futuristische arena waar het spel plaats heeft maken lichteffecten, geluidseffecten en veel rook de spannende setting compleet. Dus wil je de dagelijkse beslommeringen even opzij zetten en ben je op zoek naar een spel dat geen van de deelnemers onberoerd zal laten, dan is Laser Quest Eindhoven voor jou de attractie.

Ga naar de website van LaserQuest Eindhoven

Historie en populariteit

Al jaren is Laser Quest Eindhoven een begrip in de Brabantse lichtstad en ver daarbuiten. Niet zo verwonderlijk, want het spel, de arena en de vele arrangementen maken een dag of avond lasergamen bij Laser Quest Eindhoven tot een ware happening. Daarnaast staat er ook een aantal pooltafels en snookertafels voor de biljartliefhebbers die hun biljartballen liever zien verdwijnen in een pocket dan dat ze caramboleren of driebanden.

Locatie

Hoewel je je prima een hele middag of avond kunt vermaken in Laser Quest Eindhoven is het goed te weten dat er in Eindhoven nog veel meer te beleven valt. Het uitgaanscentrum in Eindhoven, Stratumseind, barst werkelijk van de leuke kroegen en eetcafés. Hier kun je eenvoudig je avond of middag voortzetten. Daarnaast kent Eindhoven een groot aantal bezienswaardigheden, zowel historisch als hypermodern. Daarnaast onderscheidt de stad zich als groene stad, dankzij vele prachtige parken. Kunst speelt eveneens een belangrijke rol in Eindhoven, zowel in de openbare ruimte als in de vele musea. Het Historisch Openluchtmuseum Eindhoven behandelt de Brabantse geschiedenis in de ijzertijd en middeleeuwen. Het Van Abbenmuseum brengt moderne kunst en heeft werken van onder andere Kandinsky, Picasso en Mondriaan in de collectie. En uiteraard hebben ook DAF en Philips hun eigen museum.

Programma / activiteiten

Bij Laser Quest Eindhoven hebben ze diverse arrangementen bedacht om een middag of avond lasergamen nog leuker te maken. Raadpleeg de website om te kijken welk arrangement het best bij jouw wensen past.

Stats & tags


Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Lasergame, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling