Introductie

Vijfhonderd vierkante meter pure spanning, sensatie en actie. Dat is laserquesten in het Overijsselse Hengelo. In de sensationele wereld die hier gecreëerd is komen fantasie en technologie samen in een fantastisch en uitdagend spel. Stap daarom nu uit de werkelijkheid en treed binnen in een wereld van licht, geluid en rook. Getooid met je stoere wapen schiet je lasers af naar je tegenstander, want het is oorlog. Maar voor even natuurlijk, want na afloop drinken je weer gezellig een biertje en proost je met diegene die jou het meest heeft weten te raken. Dat is laserquest. En in Hengelo, bij café laserquest pool de Tapperij weten ze als geen ander hoe dit spelletje te organiseren om er een onvergetelijke dag of avond van te maken.

Ga naar de website van Laserquest Hengelo

Historie en populariteit

De Tapperij is al meer dan twintig jaar een begrip in het Hengelose uitgaansleven. Uit heel Twente, maar ook uit heel Overijssel en zelfs uit heel Nederland en Duitsland komt het stappubliek hier genieten van de typische Twentse gastvrijheid en gezelligheid. In 1994, twee jaar na de opening, breidde de Tapperij zich uit met een spraakmakend higt-tech laserspel. En ook nu, bijna twintig jaar na dato, blijkt deze uitbreiding te voorzien in een behoefte. Want dagelijks verlaten vele tevreden mensen met een glimlach van oor tot oor de arena van laserquest Hengelo.

Locatie

Laserquesten bij de Tapperij in Hengelo kan eenvoudig worden uitgebreid tot een avondvullend programma. Want het is niet alleen lasergamen wat de klok slaat bij de Tapperij, ook eten en drinken spelen een zeer belangrijke rol in dit allround uitgaansetablissement. Na een avondje lasergamen kun je hier genieten van een prima arrangement van bijvoorbeeld pizza, tapas of barbecue. En aansluitend kun je lekker dansen en swingen op de dansvloer van de Tapperij.

Programma / activiteiten

Zoals gezegd heeft de Tapperij diverse arrangementen bedacht om zijn gasten een nog completer dagje uit te kunnen bieden. Kijk op de website welk arrangement het beste bij jou past.

Stats & tags


Hengelo, Overijssel, Nederland
Lasergame, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling