Introductie

Wat een enorm gevarieerd aanbod aan activiteiten bij Lot66 in Mijdrecht. Zo enorm dat we het hier niet eens allemaal kunnen vermelden. Karten, lasergamen, sumoworstelen, gamen met je vrienden vanuit luxe en comfortabele bioscoopstoelen terwijl de game geprojecteerd wordt op een megascherm, je favoriete film met vrienden bekijken op datzelfde scherm, een multimediale quiz, segway rijden of tuffend met de solex door de omgeving. Het kan allemaal bij Lot66. En alsof dat nog niet genoeg is kan er nog veel meer. Maar voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden kun je het beste gewoon even de duizelingwekkende website van Lot66 bekijken.

Ga naar de website van Lot66 Mijdrecht

Historie en populariteit

Het is natuurlijk niet zo verwonderlijk dat een partycentrum met zo’n enorm gevarieerd aanbod veel populariteit geniet onder de lokale bevolking. Maar ook uit de wijde omgeving van Mijdrecht en zelfs uit heel Nederland komen mensen die houden van een gezellige dag vol van activiteit en spanning met de hele familie, met vrienden of met collega’s.

Locatie

Naast Lot66 is er in Mijdrecht niet zoveel te beleven. Dat is natuurlijk ook niet nodig, want met zoveel activiteiten binnen de muren van een partycentrum hoef je het dorp natuurlijk helemaal niet te verlaten. Maar voor wie alle activiteiten niet voldoende zijn en op zoek is naar een mogelijkheid om een bezoek aan Lot66 mee te combineren is een uitstapje naar of Utrecht of Amsterdam wellicht een aanrader. Mijdrecht ligt immers precies halverwege tussen beide grote steden. Daarnaast ligt Mijdrecht in de buurt van de Vinkeveense Plassen, dus ook een dagje op het water behoort hier tot de mogelijkheden.

Programma / activiteiten

Lot66 Mijdrecht beschikt over uitstekende cateringfaciliteiten. Een actieve dag kan daarom prima worden afgesloten, of voorafgegaan natuurlijk, met een uitgebreid buffet, een heerlijk barbecue of een gezellige steengrillsessie. Daarnaast worden er ook workshops georganiseerd. Altijd al djembé willen spelen of salsa willen dansen? Bij Lot66 in Mijdrecht leer je het.

Stats & tags


Mijdrecht, Utrecht, Nederland
Lasergame, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling