Gesloten, niet meer te bezoeken

Introductie

Maïsdoolhof en Spellenlabyrinth Brabant is één groot spellenfestijn. Dolen door het meest spannende en uitdagende doolhof van Nederland, terwijl je onderweg de meest leuke spelletjes mag spelen. Puzzelen, ballen, schieten, ze zitten allemaal in het labyrint verstopt. Bezoekertjes kunnen zich hier urenlang vermaken en bovendien worden er iedere drie weken voor elke leeftijd weer nieuwe vragen en activiteiten bedacht en georganiseerd. Het speelparadijs beschikt tevens over een speeltuin en een terras, waar gasten na al dat spelen even kunnen bijkomen, ook volwassenen. Maïsdoolhof met Spellenlabyrinth is een uitermate geschikt uitstapje voor het hele gezin.

Ga naar de website van Maisdoolhof & Spellenlabyrinth

Historie en populariteit

Maïsdoolhof en Spellenlabyrinth Brabant is in Dongen en omgeving zeer populair. Kinderen komen maar wat graag naar dit labyrint dat vol is gestopt met spannende opdrachten, leerzame vragen en leuke spelletjes. Ook steeds meer mensen van buiten het dorp en de provincie weten dit spellenfestijn te vinden. Maïsdoolhof Brabant mag dan ook tijdens de openingstijden voornamelijk veel kinderen met hun ouders of voogd verwelkomen.

Locatie

Maïsdoolhof en Spellenlabyrinth is gelegen in Dongen, een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De locatie is vanuit alle delen van het land prima met eigen vervoer te bereiken. Bezoekers kunnen tussen het café en het huis door naar achteren naar het labyrint, waar eveneens volop parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Programma / activiteiten

Maïsdoolhof Brabant is niet zomaar een doolhof, want in dit labyrint zitten spellen verstopt die leuk zijn voor jong en oud. Dool door de doolhof en voel de spanning. Beantwoord de vragen, maak opdrachten en speel een bal- of golfspelletje. Ontdek de hooibalendoolhof, zoek het kabouterdorp, gooi zover als kan met een pleeborstel en cross met traptractors door de gangen. Bezoekers kunnen zich in het labyrint urenlang vermaken, want het doolhof is een waar spellenfestijn.

Behalve dolen en spellen, zijn er ook verschillende speurtochten voor alle leeftijden en kunnen kinderen hier een leuk all-in verjaardagsfeestje geven. Daarnaast worden er regelmatig extra activiteiten georganiseerd zoals een spookavond, een familie BBQ, avonddolen, picknicken in het maïs en een traptractor race. Kortom, lekker dolen en spelen in het maïs kan bij Maïsdoolhof en spellenlabyrinth Brabant.

Stats & tags


Dongen, Noord-Brabant, Nederland
Evenementen, Juli

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling