Introductie

Aquacentrum Malkander biedt zwemplezier voor iedereen. Een groot zwembad met verschillende binnenbaden en een mooi buitenbad biedt bezoekers de mogelijkheid tot recreatief zwemmen. Maar ook speciale zwemactiviteiten, waaronder therapeutisch zwemmen, bab-peuter-en kleuterzwemmen, aquasporten en zwangerschapszwemmen, behoren tot de vele mogelijkheden. Weer of geen weer, zwemmen bij Malkander kan het hele jaar door!

Ga naar de website van Malkander

Historie en populariteit

Aquacentrum Malkander is gelegen in Apeldoorn naast het kinderparadijs Malkenschoten. Het zwembad is goed te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Vanaf het station Apeldoorn rijdt lijn 8 richting Rivierenkwartier, alwaar men bij de halte Dubbelbeek, op slechts 5 minuten loopafstand van het zwembad, uit kan stappen.

Programma / activiteiten

Wie weldadig wil genieten van heerlijk warm water, masserende waterstralen en bubbels, wordt bij Aquacentrum Malkander geheel op de wenken bediend. Het zwembad biedt spetterend waterplezier voor het hele gezin en is een unieke combinatie van buiten- en binnenbaden met relaxarea. Met één entreekaart kan men zowel genieten van binnen zwemmen, buiten zonnen of buiten zwemmen en in het stoombad opwarmen. Daarnaast beschikt het zwembad over een 52 meter lange glijbaan met uitglijsofa, een riante whirlpool, een kleuterbad, een wildwaterkreek en een bubbelbank met jetstream. Eenmaal uitgezwommen kan men genieten van een hapje en een drankje op het gezellige, maar natte terras. De brasserie staat voor na het zwemmen of sporten tot ieders beschikking.

Er worden bij Aquacentrum Malkander in Apeldoorn tal van activiteiten georganiseerd, zodat men ook welkom is naast recreatief zwemmen. Er worden zwemlessen gegeven en men kan er lekker trimmen, sporten of banen zemmen. Ook babyzwemmen, therapeutische zwemmen, zwemmen voor senioren en rustig zwemmen met een zwangere buik behoren tot de talrijke mogelijkheden.

Daarnaast is het zwembad een uitermate geschikte locatie voor het geven van een zwemfeest. Lekker spelen en zwemmen en na afloop smullen van patat en snacks inclusief cadeautje voor de jarige.

Aquacentrum Malkandar is zodoende meer dan alleen een zwembad!

Stats & tags


Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling