Introductie

Een golfbal, een club en een baan waarvan het bedenken van de hindernissen de ontwerper wel heel veel plezier moet hebben gegeven. Dat zijn de ingrediënten van midgetgolf. De dwergvariant van het grote golfen, maar daarom zeker niet minder leuk. En als de midgetgolfbaan dan ook nog eens op één van de mooiste plekjes van de mooiste stad van Nederland staat, dan is dat de kers op de taart. Midgetgolfbaan Parkhaven in Rotterdam voldoet aan al deze criteria en is mede daarom een bezoekje meer dan waard wanneer je op zoek bent naar een ontspannende activiteit in deze bruisende stad.

Ga naar de website van Midget Golfbaan Parkhaven

Historie en populariteit

Vanaf 2006 kan er gegolft worden op Midgetgolfbaan Parkhaven. Jaarlijks weten zo’n dertigduizend mensen de prachtig gelegen midgetgolfbaan te vinden. Niet verwonderlijk, want midgetgolf is een leuke manier om gezellig en ontspannen, maar tegelijk actief en geconcentreerd bezig te zijn. Samen met collega’s, met vriendjes of vriendinnetjes of met familie, midgetgolf is er voor iedereen. En bij Midgetgolfbaan Parkhaven is midgetgolf er zelfs voor de allerkleinsten. Want voor kinderen tot vier jaar zijn er speciale speelgoedsticks waarmee ze naar hartenlust een balletje kunnen slaan.

Locatie

De ligging van Midgetgolfbaan Parkhaven is op zijn minst spectaculair te noemen. Aan de voet van één van Rotterdams meest bekende symbolen, de hoog boven de stad uittorende Euromast, en aan de rand van het schitterende Zocherpark, strekken de achttien holes van de midgetgolfbaan zich uit. Een potje midgetgolf is dan ook prima te combineren met een bezoekje aan de Euromast.

Programma / activiteiten

Maar er zijn meerdere combinaties mogelijk. En het mooie is dat die combinaties ook nog eens heel voordelig uitpakken. Wat te denken van lasergamen en midgetgolfen, of van een rondvaart door de Rotterdamse haven en midgetgolfen, of midgetgolfen en vervolgens je eigen film kijken in je eigen privébioscoop de Machinist. Zo wordt een dagje Rotterdam wel heel leuk!

Stats & tags


Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Midgetgolf, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling