Introductie

Bij het mooie aangelegde Midgetgolf Amstelpark zijn twee uitdagende parcoursen. De speeltuin en kinderboerderij zijn gratis toegankelijk.

Ga naar de website van Midgetgolf Amstelpark

Historie en populariteit

Midgetgolf Amstelpark is geopend in 1975. Het Amstelpark werd in 1972 aangelegd vanwege Floriade. Deze internationale tuinbouwtentoonstelling vindt een keer in de tien jaar plaats. De locatie wisselt. Veel van de tuinen die toentertijd zijn aangelegd kunt u nog altijd bewonderen. Het treintje uit die begintijd is nog altijd in gebruik.
Jaarlijks bezoeken zo’n 800.000 tot 1 miljoen mensen het Amstelpark.

Locatie

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Midgetgolf Amstelpark goed bereikbaar. Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Stel uw navigatie in op Arent Jan Ernststraat 1 in. Vanaf het RAI-station loopt u in zeven minuten naar de golfbaan. Het Amstelpark zelf is ook de moeite waard om te bezoeken. Bezoekt u de midgetgolfbaan, neem dan zeker een kijkje in het park.

Programma / activiteiten

Midgetgolf Amstelpark is meer dan minigolf alleen. Er zijn speeltuinen, een kinderboerderij, een treintje, prachtig aangelegde tuinen, een zonnig terras en betaalde attracties voor kids. Het treintje stamt uit de begintijd van het Amstelpark. In een kwartier rijdt u het park door en komt u langs prachtige plekjes: de Rododendronvallei, het Rosarium, Parkgalerie Papillon en meer moois. Voor de golfliefhebbers zijn er twee parcoursen af te leggen. De 18-holes midgetgolfbaan en de Putting Holes, eveneens een 18-holes baan. Er is een gezellig terras waar u snacks en drankjes kunt bestellen. De speeltuin en de kinderboerderij zijn gratis toegankelijk. Voor de allerjongste bezoekers is een aparte speelhoek ingericht met zandbakken en speeltoestellen voor de kleintjes. Grotere kids leven zich uit op de glijbanen, kabelbaan, schommels, klimtoestellen, draaimolens en andere attracties. Bij de kinderboerderij zijn geiten, kippen, ezels, varkens en schapen. Hiernaast zijn er ook attracties waar betaald voor moet worden, zoals de botsauto’s, graafmachines en het kindertreintje. Midgetgolf Amstelpark is geopend van maart tot en met november. Reserveren is niet nodig, tenzij u gebruik wilt maken van een arrangement of feestje.

Stats & tags


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Midgetgolf, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling