Introductie

Een golfbal, een club en een baan waarvan het bedenken van de hindernissen de ontwerper wel heel veel plezier moet hebben gegeven. Dat zijn de ingrediënten van midgetgolf, de dwergvariant van het grote golfen, maar daarom zeker niet minder leuk. En als de midgetgolfbaan dan ook nog eens midden in de Warande ligt, een prachtig stukje natuur in het Brabantse Helmond, dan is dat de kers op de taart. Midgetgolf de Warande in Helmond voldoet aan al deze criteria. En mede daarom is Midgetgolf de Warande een bezoekje meer dan waard wanneer je op zoek bent naar een ontspannende activiteit in een rustieke omgeving.

Ga naar de website van Midgetgolf de Warande

Historie en populariteit

Sinds de opening hebben veel mensen de midgetgolfbaan van Midgetgolfbaan de Warande weten te vinden. Voor personeelsuitjes, kinderfeestjes, familie-uitjes of gewoon met het gezin. Midgetgolfen is immers voor iedereen een leuke en ontspannen activiteit.

Locatie

Stadspark de Warande ligt in het noordoosten van Helmond en het wordt ook wel de groene long van deze historische Brabantse stad met een rijk verleden in de metaal- en textielindustrie. Het park leent zich voor diverse ontspannende activiteiten. Natuurliefhebbers kunnen er hun hart ophalen. Zo staan er in het park een aantal zeer bijzondere en zeldzame bomen. Daarnaast herbergt het hertenkamp zogenaamde Kafferbuffels die deel uit maken van de Grote Vijf, een lijst van ontzagwekkende Afrikaanse wilde dieren. En tenslotte worden er zelfs met enige regelmaar vogelaars gesignaleerd, die gewapend met hun verrekijker de bomen van de Warande afturen, op zoek naar bijzondere vogels.

Programma / activiteiten

In dit alles vormt Midgetgolf de Warande een uitstekende locatie om ontspannen en actief tegelijk bezig te zijn. De Warande leent zich daarbij uitstekend voor een geslaagd kinderfeestje. Voor slechts €8,50 per persoon kunnen kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes lekker minigolfen, krijgen ze ranja, friet met een snack, een ijsje en een snoepzak. De jarige krijgt bovendien nog een alleraardigst presentje mee naar huis.

Stats & tags


Helmond, Noord-Brabant, Nederland
Midgetgolf, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling