Introductie

Een golfbal, een club en een baan waarvan het bedenken van de hindernissen de ontwerper wel heel veel plezier moet hebben gegeven. Dat zijn de ingrediënten van midgetgolf, de dwergvariant van het grote golfen, maar daarom zeker niet minder leuk. En als de midgetgolfbaan dan ook nog eens in een parkachtige tuin ligt, omringd door bankjes om even uit te rusten, dan is dat de kers op de taart. Midgetgolf Dúndelle in het Friese Bakkeveen voldoet aan al deze criteria. En mede daarom is Midgetgolf Dúndelle een bezoekje meer dan waard wanneer je op zoek bent naar een ontspannende activiteit in een rustieke omgeving.

Ga naar de website van Midgetgolf Dúndelle

Historie en populariteit

Sinds de opening hebben veel mensen de midgetgolfbaan van Midgetgolfbaan Dúndelle weten te vinden. Voor personeelsuitjes, kinderfeestjes, familie-uitjes of gewoon met het gezin. Midgetgolfen is immers voor iedereen een leuke en ontspannen activiteit.

Locatie

De 18 holes wedstrijdbaan van Midgetgolf Dúndelle is in 2007 nieuw aangelegd. Een moderne baan dus met moderne hindernissen. Wat te denken van de Slak, de Salto en de Zig Zag. Of voor de meer explosievere midgetgolfers onder ons: de vulkaan. Maar het is niet alleen midgetgolf dat de klok slaat in Bakkeveen. De midgetgolfbanen zijn onderdeel van het recreatiepark Dúndelle, dat voorts bestaat uit een openluchtzwembad en een partycentrum. Een heerlijke duik in het heldere water van het openluchtzwembad kan dus voor verkoeling zorgen, wanneer een poging een balletje te putten is uitgelopen op een exercitie waarbij het hoofd rood aangelopen is. Het openluchtzwembad heeft een 25 meter bad en een ondiep gedeelte, er zijn springplanken en er is een zonneweide met diverse speeltoestellen. Kortom, een ideale mogelijkheid om lekker actief te zijn in de buitenlucht.

Programma / activiteiten

Overigens is het midgetgolfen niet alleen te combineren met een dagje zwembad. Recreatiecentrum Dúndelle verzorgt ook uitgebreide buffetten en barbecues. Een prima gelegenheid dus voor een leuke familiedag, een reünie of een feestje.

Stats & tags


Bakkeveen, Friesland, Nederland
Midgetgolf, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling