Introductie

Altijd al eens kapitein willen zijn van een grote veerboot? Of droom je ervan aan het roer van een heuse Mississippi schepradboot te staan. Wat je ook kiest, van brandblusboot tot sleepboot, van viskotter tot reddingsboot, in de MiniHaven beleef je altijd een spannend vaar-avontuur.

Ga naar de website van MiniHaven

Historie en populariteit

De oorsprong van MiniHaven ligt in Frankrijk. In 2005 is het concept in Nederland geïntroduceerd.

Locatie

MiniHaven Schutterspark in het Zuid-Limburgse Brunssum ligt midden op de Brunssumerheide in stadspark ‘Het Schutterspark’. Naast varen kun je hier prachtig wandelen, is er een grote speeltuin, een kinderboerderij met veel dieren, een blote voetenpark en een klein restaurantje met een gezellig terras direct aan het water. Een park dus vol recreatiemogelijkheden voor een heerlijk dagje uit met het hele gezin.

Programma / activiteiten

Uiteraard leent MiniHaven zich uitstekend voor kinderfeestjes. Bij aankomst staat de havenmeester klaar om de groep te begroeten. Vervolgens worden de vaarbewijzen uitgeschreven, zwemvesten uitgemeten en natuurlijk wordt de kapiteinspet gepast. En voor de ouders is er een echte matrozenpet. Een programma duurt met gemak twee tot drie uur en is daarmee een prima middagvullend idee voor een kinderfeestje.

Stats & tags


Brunssum, Limburg, Nederland
Entertainment, Pretparken

Overige informatie

Openingstijden

Maandag: 9:00u-17:00u
Dinsdag: 9:00u-17:00u
Woensdag: 9:00u-17:00u
Donderdag: 9:00u-17:00u
Vrijdag: 9:00u-17:00u
Zaterdag: 9:00u-17:00u
Zondag: 9:00u-17:00u

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling