Introductie

Het subtropische zwemparadijs Mosaqua in Gulpen biedt plezier voor jong en oud. Ervaar de subtropische ambiance en geniet zowel binnen als buiten van tal van recreatievoorzieningen. Wilde rivieren, uitdagende wildwaterbanen, heerlijke jetstreamers en opwindende kreken zorgen voor een echt wateravontuur. Dein op de golven of raas naar beneden in de 92 meter lange, maar zeer donkere glijbaan. Voor de kleintjes is er een peuter junglebad met waterspuitende dieren en een leuk bamboehutje. Daarnaast kunnen kinderen klimmen en klauteren op het 15 meter lange piratenspeelschip en kunnen volwassenen de stoomcabine of het bubbelbad induiken. De horecaterrassen zorgen voor ontspanning, een hapje en een drankje. Weer of geen weer, het hele jaar door is Mosaqua een bruisend zwemparadijs.

Ga naar de website van Mosaqua

Historie en populariteit

Het subtropisch zwemparadijs Mosaqua behoort tot één van Nederlands grootste zwembaden en wordt gezien als één van de belangrijkste dagattracties in de regio Limburg. De deuren van Mosaqua werden in april 1992 geopend en het zwembad biedt sindsdien activiteiten voor zowel recreanten als voor doelgroepzwemmers. Hierbij kan gedacht worden aan leszwemmen, senioren zwemmen en patiënten groepen. Inmiddels hebben 5 miljoen bezoekers het bruisende zwemparadijs Mosaqua al eens bezocht.

Locatie

Mosaqua heeft een unieke ligging. Het moderne zwembadencomplex ligt namelijk aan de voet van de Gulpenerberg in Gulpen Limburg. Goed met de auto te bereiken.

Programma / activiteiten

Het subtropische zwemparadijs Mosaqua heeft veel op het programma staan. Naast recreatief zwemmen kunnen bezoekers hier eveneens terecht voor onder meer leszwemmen, reddend zwemmen, aquajogging, trimzwemmen, senioren zwemmen en patiënten zwemmen. Ook worden er regelmatig bijzondere zwemprogramma’s gepresenteerd, zoals ontbijtzwemmen, duiken of naaktzwemmen in verenigingsverband. Iedere vrijdagavond luidt het zwembad Mosaqua het weekend gezellig in met discozwemmen, waarbij eenmaal per maand een live DJ aanwezig is. En wie een onvergetelijk schoolreisje of kinderarrangement wil organiseren, is hier ook aan het juiste adres, want Mosaqua zwemparadijs biedt veel speel- en waterplezier met lekker eten en drinken en een leuke verrassing geheel in stijl. In de zomermaanden is het buitengedeelte geopend, zodat iedere zwemliefhebber dan van nog meer attracties kan genieten.

Stats & tags


Gulpen, Limburg, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling