Introductie

Bergklimmen is een fantastische sport. Maar helaas liggen de bergen in Nederland niet voor het oprapen. Maar als Mozes niet naar de berg toekomt, moet de berg maar naar Mozes komen, luidt een bekend gezegde. En de klimhal van Mountain Network Arnhem is een locatie die precies voldoet aan dit gezegde. Op het Sportplein Olympus in de Gelderse provinciehoofdstad staat een zeer fraaie en compleet uitgeruste klimlocatie. En niet alleen indoor, maar ook outdoor. Want naast een grote klimmuur en een highrope parcours met abseilpiste bevinden zich buiten twee prachtige zogeheten Adventure Towers compleet met klettersteig, tokkelbaan en abseilpiste. Een must voor de echte avonturier.

Ga naar de website van Mountain Network Arnhem

Historie en populariteit

Mountain Network Arnhem maakt deel uit van de overkoepelende organisatie Mountain Network. De organisaties beheert in totaal vijf klimhallen en outdoor locaties in de Belgische Ardennen en de Franse Alpen. En dankzij de meer dan 25 jaar ervaring is Mountain Network een betrouwbare partner. En dat is weer niet geheel onbelangrijk, want zonder de juiste voorzorgsmaatregelen en instructies kan bergklimmen een gevaarlijke sport zijn. Maar daar hoef je je bij Mountain Network dus geen zorgen om te maken.

Locatie

Bij Mountain Network Arnhem is het prima mogelijk om een hele dag te verblijven. Er is voldoende te klimmen en daarnaast is het ook mogelijk een dagje klimmen af te sluiten met bijvoorbeeld een gezellige barbecue om de adrenaline weer wat tot rust te laten komen. Maar voor wie het alleen bij klimmen wil houden is het goed te weten dat er in en om Arnhem voldoende mogelijkheden zijn om de dag een ander vervolg te geven. Bijvoorbeeld in een van de populaire dag attracties die de stad rijk is. Het Nederlands Openluchtmuseum geeft een mooi beeld van ons land en zijn bewoners door de eeuwen heen. Dierenliefhebbers kunnen terecht bij Burgers’ Zoo, dat met 1,5 miljoen bezoekers per jaar de best bezochte attractie van Gelderland is. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Posbank of Nationaal Park de Hoge Veluwe en kunstminnend Nederland loopt de deur plat bij het Kröller-Müller Museum, dat onder andere een bijzondere collectie schilderijen van Vincent van Gogh in zijn bezit heeft.

Programma / activiteiten

Mountain Network Arnhem heeft diverse arrangementen samengesteld om de bezoeker nog meer te laten genieten van de klimsport. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Stats & tags


Arnhem, Gelderland, Nederland
Klimmen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling