Introductie

Stap aan boord van de Amsterdamse Feestboot Ms de Jordaan. Bezoekers aan deze boot wacht een aantal uurtjes ouderwetse gezelligheid met muziek en theater. Deze muzikale vaartocht over het Amsterdamse IJ wordt geleid door gastheer- en vrouw Eddy en Nancy. Zij weten als geen ander hoe zij een feestje moeten bouwen en nemen hun bezoekers mee in een wervelende show vol smartlappen, een dinershow en een muziekbingo die bol staat van de gezellige meezingers. Onbeperkt drinken en lekker eten, een uitje op Ms de Jordaan zorgt bij velen voor een onvergetelijke vaartocht ervaring.

Ga naar de website van MS de Jordaan

Historie en populariteit

De boot Ms de Jordaan maakt alweer heel wat jaren het Amsterdamse IJ onveilig met hun gezellige meezing feesten. Eddy en Nancy, gastheer en gastvrouw verwelkomen jaarlijks honderden bezoekers aan boord. Van families en groepen tot aan toeristen en recreanten. Wie houdt van gezelligheid, stap zeker aan boord van Ms de Jordaan in Amsterdam.

Locatie

De feestboot Ms de Jordaan is gelegen in hartje Amsterdam, provincie Noord Holland. Pal achter het Centraal Station kunnen bezoekers hun vaartocht beginnen. De boot is zodoende met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Ook met de auto is de stad prima te bereiken, maar bezoekers die met de auto naar Amsterdam komen, dienen wel rekening te houden met hoge parkeerkosten.

Programma / activiteiten

Tijdens de muzikale Jordaanvaarten aan boord van Ms de Jordaan beleven bezoekers een avond zoals nooit tevoren. Genieten van ouderwets gezellig Jordaans theater, muziek, lekker eten en onbeperkt drinken. En wie denkt dat alleen groepen welkom zijn aan boord heeft het mis, want reserveren op deze feestboot kan al vanaf twee personen.

Het bovendek heeft het uiterlijk van een traditionele huiskamer en een authentiek Jordanees café bevindt zich op het onderdek. Geniet tijdens de vaartocht van Jordanese popmuziek, een wervelende dinershow op het water en zing mee met bekende smartlappen. Een tochtje op Ms de Jordaan is uitermate geschikt voor vrijgezellenfeestjes, familiedagen, bedrijfsuitjes, vereniginguitstapjes en voor iedereen die wel houdt van een feestje!

Stats & tags


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Entertainment, Recreatiecentra

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling