Introductie

Op de Paintball Boerderij in Ermelo worden groepsuitjes een ware belevenis en zal de adrenaline en de spanning ten top stijgen. Het is hier niet alleen mogelijk om op elkaar te jagen met de paintball pistolen, maar de deelnemers kunnen ook op de schietbaan hun kwaliteiten laten zien. De paintball spellen kennen diverse variaties, waarbij er met twee teams gespeeld kan worden of op individuele basis de strijd kan worden aangegaan.

Ga naar de website van Paintball Boerderij Ermelo

Historie en populariteit

De nieuwe outdoor locatie van de Paintball Boerderij heeft de deuren voor bezoekers geopend sinds het begin van het jaar 2010 en heeft sinds die tijd al vele enthousiaste groepen en bezoekers mogen ontvangen. Naast de volwassenen zijn er ook voor kinderen mogelijkheden om op de Paintball Boerderij te komen paintballen. Leuk voor een kinderfeestje, maar ook voor bijvoorbeeld een klassenfeest.

Locatie

De paintball Boerderij is gevestigd in de plaats Ermelo in de provincie Gelderland, op het terrein van De Aalbertshoeve. Naast paintballen is het op dit terrein ook mogelijk om boerengolf te spelen en kunnen kinderen kennismaken met een echte boerenskelterbaan. Voor het bereiken van de Paintball Boerderij met de auto kan men de borden met ‘Kampeerboerderij Aalbertshoeve’ volgen.

Programma / activiteiten

De Paintball Boerderij biedt als hoofdactiviteit uiteraard het paintballen aan, maar het is ook mogelijk om het paintballen te combineren met een van de andere activiteiten, zoals het spelen van boerengolf. Na afloop van alle inspanningen is het mogelijk om te genieten van een goed verzorgde barbecue in de gezellige partytent.

Kinderen, die hun feestje willen geven op de Paintball Boerderij kunnen twee uur paintballen, waarna de skelterbaan ook nog voor een half uur beschikbaar wordt gesteld voor een spannende skelterrace. Naar wens kan het kinderfeestje afgesloten worden met frietjes, snacks en een drankje.

De activiteiten voor volwassenen kunnen gecombineerd worden met het schieten op de schietbaan. Hiervoor kan een kruisboog worden gebruikt of een persluchtbuks. Er is zodoende bij de boerderij plezier en vermaak voor de hele familie. Voor jong en oud, fanatiek of rustig, de Paintballboerderij is een attractie voor iedereen.

Stats & tags


Ermelo, Gelderland, Nederland
Paintball, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling