Introductie

Paintballen in een overdekte ruimte van 1250 m2 speelplezier, compleet met lasershow, geluid en rookeffecten. U vindt het bij Indoor Paintball Den Haag.

Ga naar de website van Paintball Den Haag

Historie en populariteit

Een bezoek aan Indoor paintball Den Haag is een populair uitje voor bedrijven.

Locatie

Paintball Den Haag huist op hetzelfde adres als schietvereniging Noordhaghe. Met de auto is het overdekte speelterrein prima bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. De bus stopt op 10 minuten loopafstand.

Programma / activiteiten

Indoor Paintball Den Haag is een grote overdekte ruimte waar gederangeerd urenlang speelplezier wacht. Er zijn speciale licht- en lasershows, die de spanning in de donkere hal nog wat opdrijven. Hetzelfde geldt voor de geluidsinstallatie en de rookeffecten. Paintball is avontuurlijk spel wat op verschillende manieren gespeeld kan worden. Bij elke variant zijn in ieder geval twee teams nodig. Een van de spelopties is om de vlag van de tegenpartij te veroveren. een andere mogelijkheid is het hele team van de andere partij uit te schakelen. Een meer tactisch spel krijgt u door een aangewezen persoon als groep te beschermen tegen de aanvallen van de tegenpartij. Dan zijn er naast het veroveren van het kasteel nog meer opties. wat uw keuze ook moge zijn, u krijgt een spannende veldslag. Er wordt gespeeld met semi-automatische wapens en verfkogels. Vanwege de veiligheid is de minimumleeftijd om mee te mogen doen vastgesteld op 12 jaar. Indoor Paintball Den Haag beschikt tevens over een gezellige bar. Hier kunt u gezellig nakletsen onder het genot van een hapje en een drankje. In de shop zijn allerlei paintball-artikelen verkrijgbaar. U dient altijd vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen. In principe kunt u zeven dagen per week terecht.

Stats & tags


Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Paintball, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling