Introductie

Paintball Jungle is het grootste en gezelligste paintball park van Nederland. Aan de rand van Amsterdam liggen verschillende speelvelden, elk met een eigen sfeer. Door middel van verschillende thema’s en arrangementen beleeft elke speler een uniek en geweldig avontuur. Het uitdagende spel met verfkogels bij Paintball Jungle is geschikt voor jong en oud en is bijzonder leuk voor vrijgezellenfeestjes, familie uitjes en bedrijfsuitstapjes.

Ga naar de website van Paintball Jungle

Historie en populariteit

Paintball Jungle bestaat al sinds eind jaren tachtig. In 1970 werd het eerste paintballgeweer uitgevonden, wat bedoeld was voor boeren om er hun vee mee te markeren. Dit werd door Amerikanen tot een amusant spel gemaakt en er werd zelfs fanatiek in competitieverband gespeeld. Inmiddels kennen we in Nederland ook dit fantastische teamspel. Paintball Jungle startte in 1989. Het immens populaire park trekt dagelijks veel bezoekers uit Amsterdam en omstreken en Paintball Jungle heeft zelfs gasten mogen verwelkomen uit Amerika, Dubai en Japan.

Locatie

Het park van Paintball Jungle bevindt zich in het Westelijk Havengebied, op een kleine afstand van Amsterdam, in de provincie Noord-Holland. Het is goed bereikbaar met trein en bus. Bij het park is voldoende parkeergelegenheid te vinden.

Programma / activiteiten

Paintball Jungle is een gezellig, leuk en spannend uitje om met collega’s, familie of vrienden als teamspel te spelen. Uitgerust met een masker, camouflagepak en een gun sluipen spelers door een dichtbegroeid bos, op zoek naar tegenstanders om deze uit te schakelen. In het basiskamp, wat neutraal gebied is, hebben bezoekers de gelegenheid even uit te blazen.

Het park beschikt tevens over een kantine die te vinden is in de historische Hangar. Hier kunnen deelnemers genieten van een hapje en een drankje. De organisatie biedt diverse paintball arrangementen aan. Ongeacht wat bezoekers wensen of te besteden hebben, bij Paintball Jungle is het altijd genieten van een bloedstollende paintballgame.

Stats & tags


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Paintball, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling