Introductie

Sportverenigingen, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, scholen of gewoon als vrienden onder elkaar. Er zijn meer dan genoeg gezelschappen om te paintballen. Maar met wie je het ook speelt, het schietspel, dat zijn origine vindt in de Amerikaanse veehouderij waar vee werd beschoten met gekleurde verfpatronen zodat duidelijk was van wie het vee was, is altijd spannend en bovenal gezellig. In het Gelderse dorp Nijbroek, niet ver van de prachtige Hanzestad Deventer, kun je het spel spelen. Paintball Nijbroek biedt paintball aan op een uitdagend terrein vol natuurlijke begroeiing en door de organisatie strategisch neergezette obstakels. Een mooie locatie voor een perfect dagje uit.

Ga naar de website van Paintball Nijbroek

Historie en populariteit

In Nijbroek hebben ze door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het organiseren van een perfect dagje uit. Met als resultaat vele tevreden gezichten na een dagje lekker schieten op vrienden of collega’s. Het paintballspel zelf komt zoals gezegd van oorsprong uit de Verenigde Staten. In 1981 waren het Bod Gurnsey, Hayes Noel en Charles Gaines die met elkaar het eerste spelletje paintball speelden.

Locatie

Hoewel Paintball Nijbroek arrangementen heeft samengesteld waarbij je 9 uur vermaakt wordt, is het ook goed om te weten dat er naast paintball voldoende te beleven is in de regio. Vooral de prachtige Hanzestad Deventer, met zijn perfect bewaard gebleven historische binnenstad, is een populaire toeristische trekpleister. Hier kun je een dagje paintballen prima afsluiten in een van de vele leuke kroegen of eetcafés. Heb je bijvoorbeeld dorst gekregen van al dat geschiet, geduik en gesluip, doe je dan tegoed aan een van de achttien bieren die bierencafé de Heks op tap heeft. Zo zit er altijd wel een biertje van je gading bij.

Programma / activiteiten

Zoals gezegd hebben ze bij Paintball Nijbroek een aantal bijzondere arrangementen samengesteld voor een op en top dagje uit. Wat te denken van een eendentocht door het mooie Veluwse landschap. Een eendentocht in van die Franse auto’s welteverstaan. Of een heerlijke barbecue als afsluiting van een dagje spanning en actie. Kijk op de website voor meer informatie.

Stats & tags


Nijbroek, Gelderland, Nederland
Paintball, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling