Introductie

Op zoek naar een dag vol spanning, spel en avontuur? Dan is Paintball Rotterdam misschien iets voor u. Komt u ‘s avonds? In het donker is het nog spannender!

Ga naar de website van Paintball Rotterdam

Historie en populariteit

Paintball Rotterdam organiseert ruim 12 jaar sportieve activiteiten.

Locatie

De speellocatie van Paintball Rotterdam is in het bos tussen de Rijksweg en het spoor aan de Terbregseweg. Aan de Stoopweg in Rotterdam welteverstaan. Op uw navigatie stelt u Terbregseweg 173 in. Hier recht tegenover ligt het speelveld van Paintball Rotterdam. Met het openbaar vervoer is het speelterrein uitstekend bereikbaar.

Programma / activiteiten

Bij Paintball Rotterdam kunt u terecht voor een spannend spel in de buitenlucht. Paintball is een actief, strategisch, tactisch en avontuurlijke spel. Voor groepen vanaf tien personen zijn er diverse arrangementen. Denk aan een combinatie van paintball met levend tafelvoetbal, sumoworstelen of het kratten-stapel-spel. Om het spel te kunnen spelen zijn er twee teams nodig. Zij veroveren elkaars gebied en nemen de vlag van de andere partij in. Onderweg kun je de tegenpartij uitschakelen door ze te beschieten met de verfkogels. Deelnemers die zijn geraakt, verlaten het spel. Het terrein van Paintball Rotterdam is uitdagend: er zijn bijvoorbeeld hutten, bunkers en verschillende soorten schuilplaatsen. Iedereen die komt avonturieren bij Paintball Rotterdam dient een halfuur vooraf aanwezig te zijn. U krijgt dan speluitleg, uitleg over veiligheidsregels en u moet zich omkleden. Vanwege de veiligheid dient paintball gespeeld te worden met beschermende kleding aan. Het speelterrein is zeven dagen per week, het gehele jaar door geopend van 10 tot 22. In het gezellige clubhuis kunt u terecht voor een drankje met een lekkere snack. Groepen kunnen ook gebruik maken van een barbecue.

Stats & tags


Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Paintball, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling