Introductie

Paintball Centrum Loosdrecht is een indoor paintballcentrum bestaande uit twee speelvelden, met elk een wisselend thema. Behalve paintballen kunnen gasten eveneens in het centrum terecht voor allerlei andere activiteiten zoals onder meer lasergamen, die bijvoorbeeld met het paintballen gecombineerd kunnen worden. Groepen die hier komen, spelen altijd met hun eigen groep en deskundig personeel staat continu klaar voor uitleg en hulp. De speelvelden zijn uitgerust met speciale effecten zoals rookmachines en stroboscopen, maar ook de autowrakken, bosjes en andere obstakels zorgen voor nog meer uitdaging. Bij de gezellige bar kan men tussendoor of na afloop wat eten en / of drinken en wie zin heeft kan zelfs karaoke zingen in Paintball Centrum Loosdrecht.

Ga naar de website van Paintballcentrum Loosdrecht

Historie en populariteit

Paintball Centrum Loosdrecht is al vanaf de opening een groot succes. En niet alleen voor de inwoners van Loosdrecht. Mensen uit de gehele Gooise omgeving en ver daarbuiten weet dit gezellige activiteitencentrum regelmatig te vinden. Het Centrum verwelkomt jaarlijks vele groepen mensen. Van vrijgezellenfeestende jongens en meiden tot aan complete families, bedrijfsuitstapjes en jeugdgroepen.

Locatie

Paintball Centrum Loosdrecht is gelegen in ‘t Gooi, in Loosdrecht, een dorp dat behoort tot de gemeente Wijdemeren in de provincie Noord-Holland. Vanwege de centrale ligging in het midden van ons land, net onder Hilversum, is het paintballcentrum uitstekend te bereiken.

Programma / activiteiten

Paintball Centrum Loosdrecht is uniek in meerdere opzichten. In deze indoor paintball hal kunnen bezoekers uit meerdere sportieve activiteiten kiezen zoals paintball, lasergame, sumoworstelen en led bowling. De uitdagende speelvelden met special effects waar het paintballen plaatsvindt, bevinden zich op de twee verdiepingen van een oud laboratorium.

Het centrum heeft verschillende arrangementen samengesteld zowel voor volwassen als voor de jeugd. Zo kan men er paintballen in combinatie met lasershot, lasergame of glow in the dark midgetgolf. Aansluitend kan de groep een hapje blijven eten in de gezellige horecaruimte. Kortom, Paintball Centrum Loosdrecht is het vrijgezellenfeestje, familie uitstapje of bedrijfsuitje bij uitstek.

Stats & tags


Loosdrecht, Noord-Holland, Nederland
Paintball, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling