Introductie

Bij Pierewiet kun je knutselen op de techniekzolder. De perenboomgaard biedt onderdak aan een mooie speeltuin. Binnen kun je klimmen, klauteren en glijden tot aan de nok van de boerenschuur.

Ga naar de website van Pierewiet

Historie en populariteit

Pierewiet bestaat uit de speelboerderij en een minicamping. Sinds januari 2008 is de minicamping aangesloten bij de naastgelegen camping van Camping International. Als gast van de minicamping, kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Camping International.

Locatie

Speelboerderij Pierewiet ligt in het Zeeuwse plaatsje Nieuwvliet. Het park is goed bereikbaar met de auto. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op een loopafstand van vijf minuten. Nieuwvliet is een goed startpunt voor een autotocht langs de Noordzeekust. Het ligt dichtbij de Belgische grens, dus een buitenlands tripje behoort ook tot de mogelijkheden.

Programma / activiteiten

Op de techniekzolder is voor de knutselliefhebber van alles te doen: verven, figuurzagen, timmeren, vijlen, noem maar op. Er staat hoogwaardige machines klaar, die je na uitleg van de begeleider zelf mag bedienen. Natuurlijk mag je je zelfgemaakte creaties mee naar huis nemen. De avonturentuin, een grote speeltuin in een perenboomgaard, is een plek waar je je helemaal kunt uitleven. Wil je skelteren? Of beklim je liever een vuurtoren? Bij Pierewiet hebben ze deze en nog veel meer leuke dingen te ontdekken. Niet alleen buiten, ook binnen kan gespeeld worden: glijden, rennen, klimmen. Er is een terras en horecagelegenheid, waar je papa en mama (of andere begeleiders) stalt. In de wintermaanden is Pierewiet gesloten, tenzij het schoolvakantie is. Vanaf eind maart is het speelpark open op woensdag -en zaterdagmiddag. Tijdens officiële vakanties kun je elke dag bij Pierewiet komen spelen. In de zomer zijn er kindertheatervoorstellingen, een leuke, leerzame, interactieve ervaring voor grote en kleine kinderen. Bij het eetcafé zijn allerlei hapjes en drankjes verkrijgbaar. De entree voor ouders en begeleiders is gratis.

Stats & tags


Nieuwvliet, Zeeland, Nederland
Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling