Introductie

Een heerlijk ontspannen avondje uit, genieten van all-inclusive eten & drinken, entertainment en vermaak? Dan moet je naar Preston Palace in Almelo.
Hier geniet je behalve van onbeperkt eten en drinken ook van een enorm aanbod aan entertainment. Wat te denken van een heuse indoor kermis, een subtropisch zwembad en saunaparadijs, livemuziek en een straat vol leuke barretjes en pubs. Enige nadeel. er is zo veel te doen, dat je hoe dan ook een keer terug moet komen. En dat doen de meeste bezoekers dan ook.

Ga naar de website van Preston Palace

Historie en populariteit

Het ontstaansverhaal van Preston Palace is rustig bijzonder te noemen. Als radondernemer Hennie van der Most in 1987 geïnteresseerd is in de professionele vaatwasser van het toenmalige Prinses Irene Ziekenhuis in Almelo, begint de ideeënmolen al snel te draaien. Uiteindelijk koopt Van der Most niet alleen de vaatwasser, maar ook het hele ziekenhuis.
Na een grondige verbouwing is Preston Palace in 1988 een feit. Inmiddels in Preston Palace nu (met een andere eigenaar) weer druk bezig met verbouwen en renoveren: 313 hotelkamers, bowlingbanen, een indoor kermis, een subtropisch zwemparadijs, een wellness en vooral veel eten, drinken en entertainment trekken vanaf de eerste dag dat Preston Palace geopend is bezoekers uit het hele land.

Locatie

Voor wie naast Preston Palace de omgeving wil ontdekken biedt het prachtige Twentse coulisselandschap een fantastisch decor voor heerlijke fiets- en wandeltochten.

Programma / activiteiten

Regelmatig zijn er evenementen in Preston Palace, dit zijn thema avonden of optredens van bekende artiesten zoals Jan Smit, Frans Bauer en populaire DJ’s. Een volledig overzicht van de evenementenagenda is te vinden op de website van Preston Palace.

Stats & tags


Almelo, Overijssel, Nederland
dagje uit, Entertainment, Horeca, hotel, Uitgaan

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling