Introductie

Speelboerderij Pukkemuk ligt in een landelijke omgeving. Er zijn ezels, geitjes en nog veel meer aaibare dieren. Zowel binnen als buiten kan naar hartenlust gespeeld worden.

Ga naar de website van Pukkemuk

Historie en populariteit

Er wordt druk gewerkt bij Pukkemuk. Het park breidt uit en het buitenterrein zal uiteindelijk drie keer zo groot worden. Er komt een bootjesbaan, een boerensprookjesbos met wandelpaden, een waterspeelparadijs, diverse terrassen en heel veel nieuwe speeltoestellen. Het park heeft zich al voorbereid op de komst van meer bezoekers: de nieuwe gratis parkeerplaats is inmiddels in gebruik.

Locatie

Net buiten het Brabantse Dongen ligt Pukkemuk, in een landelijke omgeving. Met de auto is de speelboerderij uitstekend bereikbaar. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is het nog wel een stukje lopen vanaf de bushalte. U moet dan rekening houden met een wandeling van ruim 15 minuten. Op nog geen half uurtje rijden, ligt natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen; een prachtig landschap met zandverstuivingen en bossen. Zeer de moeite waard om te bezoeken wanneer u in de buurt bent.

Programma / activiteiten

Kom knuffelen met je lievelingsdier. Bij Pukkemuk zijn konijnen, een wild zwijntje, herten, geitjes, een eigenwijs maar lief ezeltje en heel veel andere beesten. Je mag ze allemaal aaien! Je kunt ook paardrijden. De voormalige stal van de boerderij waar Pukkemuk in is gevestigd, is omgetoverd tot een waar speelparadijs. Je kunt er apenkooien, klimmen, klauteren, rennen, glijden. Kortom je kunt je energie hier wel kwijt. Als het mooi weer is, kun je ook buiten terecht. Het ruime opgezette buitengedeelte is voorzien van allerlei uitdagende speeltoestellen en je kunt hier lekker kliederen met water en zand. Pukkemuk bestaat uit twee delen: de speelboerderij en een minicamping. U kunt ook een rit door de omgeving maken met een huifkar.

Stats & tags


Dongen, Noord-Brabant, Nederland
Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling