Introductie

Karten bij Kartbaan Leeuwarden is een ware belevenis op zich. Op het indoorcircuit krijgen racers het echte Formule 1 gevoel. Karten is erg leuk als vrijetijdsbesteding en daarom is Kartbaan Leeuwarden een prima locatie voor groepen, personeelsuitjes en familiedagen. Naast karten kan men hier eveneens sumoworstelen, robox boksen en lasergamen. Wie op zoek is naar een gezellige, leuke middag of avond, is bij kartbaan Leeuwarden aan het juiste adres om zich heel even als een echte Schumacher of Verstappen te voelen.

Ga naar de website van Pulsar Indoor-Karting

Locatie

Kartbaan Leeuwarden, ofwel Pulsar Karting is gelegen in de provincie Friesland, gemeente Leeuwarden en bezoekers kunnen hier het hele jaar terecht voor een race wedstrijdje of gewoon ter ontspanning. Het kartcentrum is te vinden op het industrie terrein Leeuwarden West en zodoende prima te bereiken met de auto.

Programma / activiteiten

Kartbaan Leeuwarden heeft verschillende kartarrangementen samengesteld. Bij ieder arrangement krijgen de deelnemers eerst uitleg over de kart en rijtechniek, waarna vervolgens wordt gestreden op de kartbaan voor een goede plek in het klassement. Want, iedereen wil natuurlijk met die felbegeerde beker naar huis. Tijdens feesten en uitjes kan men het karten combineren met een schietarrangement, lasergamen in een mobiel doolhof of door met elkaar de strijd aan te gaan tijdens het sumo worstelen.

Voor kinderen zijn er de speciale kinderkarts, toegankelijk voor kids vanaf 7 jaar. Kinderen jonger dan 7 jaar, mogen samen met een volwassene in een duokart de baan over racen. Er zijn voor kinderfeestjes eveneens diverse arrangementen beschikbaar, waaronder het Dikke Jap, Verstappen en Speedy Viper arrangement. Het karten wordt hier gecombineerd met lasergamen of een portje sumo worstelen.

Daarnaast kunnen gezelschappen hun kartarrangement aanvullen met een buffet in het sfeervolle restaurant of kunnen zij deelnemen aan de in- en outdoor barbecue. En tot slot is er nog de Drive-in discotheek met de meest swingende disc jockeys die het feest compleet maken bij Indoor Karting Leeuwarden.

Stats & tags


Leeuwarden, Friesland, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling