Introductie

Recreatiepark Het Genieten is een veelzijdig en gastvrij vakantiepark dat voor jong en oud veel te bieden heeft. In de speeltuin, op de camping, tijdens leuke evenementen, het is altijd en overal genieten geblazen in dit gezellige Brabantse park. Voor vakantiegangers is dit de ideale plek voor een uitstapje met het hele gezin. In Recreatiepark Het Genieten is zo veel te doen, dat bezoekers hier het hele jaar door kunnen recreëren.

Ga naar de website van Recreatiepark Het Genieten

Historie en populariteit

Recreatiepark Het Genieten ligt niet ver uit de buurt van het alom bekende attractiepark De Efteling. Hoewel het vakantiepark minder vaak genoemd wordt in de media, is dit recreatiepark ook heel populair, vooral bij kinderen. Recreatiepark Het Genieten mag ieder jaar veel bezoekers een hartelijk welkom heten.

Locatie

Recreatiepark Het Genieten ligt in de prachtige groene omgeving van Kaatsheuvel, in de provincie Noord-Brabant. Kaatsheuvel is goed bereikbaar per bus en voor bezoekers die met de auto komen is er voldoende parkeergelegenheid bij het park te vinden.

Programma / activiteiten

Bij Recreatiepark Het Genieten zijn bezoekers op het juiste adres voor een korte of langere vakantie. Men kan er kamperen op ruime kampeerplekken. Het campingterrein is voorzien van diverse faciliteiten, modern en schoon sanitair en er is zelfs speciaal sanitair voor kinderen en mindervaliden aangelegd. Ook de hond is welkom. Gasten kunnen ook in een knusse en compleet ingerichte vakantie-accommodatie verblijven, zoals een chalet of een pipowagen.

Bij prachtig weer is het heerlijk toeven op het riante terras van de Brasserie. Ouders kunnen genieten van een lekker hapje en een drankje, terwijl de kinderen zich prima vermaken in de speeltuin. In de zomer houdt een team van professionele begeleiders zich bezig met het recreatieprogramma voor kinderen. Daarnaast kan er met het gezin van alles gedaan worden, zoals een bezoekje aan de kinderboerderij, een rondje over de midgetgolfbaan of een spelletje Jeu de Boules. Kinderen kunnen, met hulp van papa’s en mama’s, bouwen aan een huttendorp.

Het Grand Café op het vakantiepark leent zich bovendien ook uitstekend voor kinderfeestjes en trouwfeesten.

Met het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen naast de deur, hebben bezoekers beslist geen tijd om zich te vervelen. De prachtige natuur met zandvlakten en naaldbossen zijn een schitterende omgeving voor een wandeling of fietstocht. Vakantie vieren bij Recreatiepark Het Genieten is onvergetelijk genieten op zijn Brabants.

Stats & tags


Kaatsheuvel, Noord-Brabant, Nederland
Entertainment, Recreatiecentra

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling