Introductie

Rinjani is een sportcentrum waar bezoekers onder begeleiding van professionele instructeurs veilig en verantwoord kunnen sporten. Gasten kunnen individueel werken aan zichzelf, in groepsverband, resultaatgericht of gewoon recreatief. Welke vorm ook wordt gekozen, op een prettige manier aan de conditie en gezondheid werken staat overal centraal. Er kan uit diverse sportfaciliteiten worden gekozen bij sportcentrum Rinjani. Hardlopen, squash en fitness zijn hier enkele voorbeelden van. Er is zodoende voor ieder wat wils.

Ga naar de website van Rinjari

Historie en populariteit

Sportcentrum Rinjani is al weer heel wat jaren een begrip in Putten en omgeving. Jaarlijks mag het centrum dan ook vele gasten verwelkomen. Zowel de fanatieke sporters als de recreanten weten hun weg naar het sportcentrum te vinden. Omdat bezoekers zelf bepalen of ze rustig of intensief, vaak of juist weinig willen sporten, is sportcentrum Rinjani bijzonder populair bij alle leeftijden.

Locatie

Sportcentrum Rinjani is gelegen in de plaats Putten, een gemeente in de provincie Gelderland. Met eigen vervoer is het centrum prima te bereiken. Wie met het openbaar vervoer komt, kan het beste gebruik maken van de Regiotaxi Gelderland.

Programma / activiteiten

Sportcentrum Rinjani heeft een uitgebreid sportprogramma samengesteld. Er zijn verschillende mogelijkheden om bepaalde doelen te bereiken. Dit kan onder meer door het volgen van een trainingsschema op maat gemaakt, door middel van persoonlijke begeleiding of door deel te nemen aan de groepslessen.

Fitnessen to the limit, meedoen met Zumba, een potje squash spelen voor een goede conditie of hardlopen onder begeleiding van een ervaren instructeur, het kan hier allemaal. Wie dol is op mountainbiken kan eens in de vier weken in groepsverband op zaterdagochtend door de bossen van Putten gaan fietsen. Iedereen kan meedoen aan deze tochten, zowel beginners als ervaren rijders.

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen bij het sportcentrum onder begeleiding klauteren en klimmen. Ze kunnen zelfs hun klimbrevet halen, zodat er ook in andere klimcentra geklommen mag worden. Daarnaast kunnen kids tevens hun kinder(klim)feestje vieren in sportcentrum Rinjani.

Stats & tags


Putten, Gelderland, Nederland
Klimmen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling