Introductie

Een dagje Oase Senang is een dag ultieme ontspanning. Geniet van de vele sauna’s, baden, opgietingen en laat je verwennen in een van de restaurants en de beautysalon.

Ga naar de website van Sauna & Beauty Oase

Historie en populariteit

Ongeveer 15 jaar geleden is de Sauna & Beauty Oase gestart. Inmiddels is het uitgegroeid tot een volwaardig en veelzijdig sauna- en beautycenter. Er komen regelmatig nieuwe activiteiten bij.

Locatie

Op de grens van Brabant en Gelderland, ten zuiden van Nijmegen, ligt het plaatsje Nederasselt. Hier vind je wellnesscomplex Senang. Met de auto is de sauna uitstekend te bereiken. Dit geldt ook voor het openbaar vervoer.

Programma / activiteiten

Sauna & Beauty Oase Senang is een sauna waar iedereen zich welkom voelt. Zelfs kinderen zijn welkom: op zondag mogen zij tot 19 uur met papa en mama mee naar de sauna. Er zijn verschillende sauna’s: droge en vochtige, binnen- en buitensauna’s. In veel sauna’s wordt geurende olie gebruikt, zoals Chinese Munt, eucalyptus en pepermunt. Uniek in Nederland is het baden in schuim. Er zijn diverse baden, zoals een kruidenbad, verwarmd zwembad, voetenbaden, whirlpools en het Caldarium met lavendel. Dagelijks zijn er opgietingen. In de beautysalon kun je kiezen uit tal van behandelingen voor je gezicht of het hele lichaam. Toe aan een massage? Ook dat kan hier. Kies uit een Smaragdmassage (met warme stenen en olie), een Bamboemassage (een stimulerende massage met bamboestokken voor een goede bloedsomloop), een Oosterse vitaliteitmassage (brengt het lichaam in balans) of een sportmassage. Uitrusten van alle ontspanning doe je in een van de horecagelegenheden; loungen bij de openhaard. Of ’s zomers lekker buiten in het zonnetje op het terras. Sauna & Beauty Oase Senang is elke dag van het jaar geopend.

Stats & tags


Nederasselt, Gelderland, Nederland
Wellness

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling