Introductie

Bij Sea Life Scheveningen ontdek je de betoverende onderwaterwereld. U ziet niet alleen haaien, ponen en octopussen, u leert er vandaag ook nog iets over.

Ga naar de website van Sea Life Scheveningen

Historie en populariteit

Sea Life Scheveningen is onderdeel van Merlin Entertainments. Scheveningen is een van de vele locaties waar Sea Life is gevestigd. Andere vestiging vind je bijvoorbeeld in Duitsland, Engeland, Finland en de Verenigde Staten. Het attractiepark is aangesloten bij Merlins’ Toverstaf; een liefdadigheidstichting die kinderen met een ernstige aandoening of ziekte een dag vol plezier wil geven. Merlin heeft wereldwijd 58 attractieparken, die allen meewerken aan het goede doel.

Locatie

Midden in hartje Scheveningen, aan de boulevard, ligt Sea Life Scheveningen. Stapt u de deur uit dan staat u aan het strand. Op mooie dagen in het hoogseizoen, kunnen de wegen naar de Nederlandse stranden nog wel eens dichtslibben. Om vervelende verrassingen te voorkomen, kunt u daarom het beste verkeersinformatie in de gaten houden. Over het algemeen is Sea Life goed bereikbaar met de auto. U kunt niet op de Boulevard parkeren, maar in de buurt is wel voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is het park prima te bereiken.

Programma / activiteiten

Via een vaste looproute –die overigens goed toegankelijk is voor rolstoelgebruikers- ontdek je een andere wereld: de onderwaterwereld. Laat u verrassen door de kleurenpracht van deze bijzondere wereld en bekijk zeerovers van dichtbij. Haaien, roggen, schildpadden, zeepaardjes; je ziet van alles. Spectaculair is de onderwatertunnel, waar alle vissen –klein en groot- boven je hoofd en langs je heen zwemmen. Er lopen altijd medewerkers rond aan wie je vragen kunt stellen. Op gezette tijden zijn er informatiemomenten, waarbij stil gestaan wordt bij een diersoort. Ook kunt u aanwezig zijn bij het voeren.

Stats & tags


Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Dieren & Natuur, Dierentuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling