Introductie

Of je het nu doet om goed voorbereid op wintersport te gaan of om gewoon even lekker het wintersportgevoel op te doen. Wat de reden ook is om de lange latten even onder te binden, bij Ski Promotion in het Overijsselse Deventer kan het. De indoorbaan waarop de wintersportliefhebbers hun skilessen volgen of het wintersportgevoel proberen te vatten bestaat uit een schuine helling waarop de skimat ligt. De mat draait rond waardoor de skiër een schier eindeloze afdeling maakt. En naarmate de snelheid van de mat wordt opgevoerd, wordt die schier eindeloze afdaling alleen maar lastiger.

Ga naar de website van Ski Promotion Deventer

Historie en populariteit

Steeds meer mensen kiezen voor een aantal lessen in een indoorskibaan ter voorbereiding op de wintersport. Niet zo verwonderlijk, want zelfs de Consumentenbond noemt indoorskiën de beste voorbereiding op de wintersport.

Locatie

Ski Promotion ligt op het industriegebied Bergweide in Deventer. Een bezoekje aan Ski Promotions is prima te combineren met een bezoekje aan het historisch centrum van de prachtige Hanzestad Deventer. Veel gebouwen in de Koekstad verkeren mede dankzij voortreffelijk werk van de NV Bergkwartier, een organisatie die zich jarenlang heeft ingezet voor behoud van het historisch karakter van de oude binnenstad, in perfecte staat. Jaarlijks genieten vele miljoenen mensen van de smalle straatjes, de statige huizen met hun rijkelijk gedecoreerde gevels en van de gastvrijheid die van deze Hanzestad de mooiste stad aan de IJssel, en misschien wel van Nederland maakt. Deventer staat bekend als een echte evenementenstad. Jaarlijks terugkerende evenementen als Deventer op Stelten, het Dickens Festijn en de Boekenmarkt trekken stuk voor stuk honderdduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. En de echte Deventer koek is natuurlijk een lekkernij die zijn weerga niet kent.

Programma / activiteiten

Overigens kun je niet alleen lessen volgen bij Ski Promotion, er worden per seizoen ook meerdere skireizen naar de echte sneeuw georganiseerd. En dan is het toch prettig dat je eenmaal aangekomen de lange latten direct onder kunt binden en niet eerst in een langzaam en vervelend klasje tussen de kleine kinderen hoeft te staan.

Stats & tags


Deventer, Overijssel, Nederland
Skihallen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling