Introductie

De indoorskibaan SnowPlanet in Velsen-Zuid is de ideale locatie voor een avontuurlijk dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Deze unieke wintersportlocatie is zelfs in de zomer geopend. Bezoekers kunnen op eigen houtje aan een afdeling beginnen, maar er worden ook lessen aangeboden.

Ga naar de website van SnowPlanet

Historie en populariteit

SnowPlanet werd geopend in april 1999. De indoorskibaan beschikt sinds de opening over een gespecialiseerde wintersportwinkel waar bezoekers alle belangrijke ski- en snowboardmerken kunnen vinden. Door de jaren heen is SnowPlanet flink uitgebreid. Sinds de opening heeft de skibaan miljoenen gasten mogen ontvangen. Het 10-jarig jubileum werd in 2009 groots gevierd met acties en aanbiedingen. Vooral in de koude wintermaanden kan het er gezellig druk zijn.

Locatie

SnowPlanet is gevestigd in het dorpje Velsen-Zuid in de provincie Noord-Holland. De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken.

Programma / activiteiten

SnowPlanet heeft niet alleen twee indoorpistes, maar ook verschillende feestzalen, restaurants, een après-skicafé, een wintersportwinkel, een bar op de piste en vergaderzalen. Voor beginners is er een piste van 100 meter en gevorderden kunnen zich uitleven op de steile piste van maar liefst 230 meter. Heeft u nog geen warme wintersportkleding? Breng dan eerst een bezoek aan de verrassend grote SnowPlanet Store. Handschoenen zijn verplicht op de pistes, maar deze kunt u ook huren, net als schoenen, ski’s en snowboards. Ervaren skiërs en snowboarders kunnen meteen de skibaan op. Beginners kunnen zich aanmelden voor een (proef)les bij de skischool. Heeft u iets te vieren met een groep vrienden, zakenrelaties of familieleden? Dan is een combideal misschien interessant. Zo kunt u genieten van een pisteprogramma én een lunch, workshop of diner voor een aantrekkelijk tarief. Kijk op de website voor meer informatie.

Stats & tags


Velsen, Noord-Holland, Nederland
Skihallen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling