Gesloten, niet meer te bezoeken

Introductie

Bij Speedworld Kartcenter Emmen telt iedere seconde. Dit jong en dynamische indoor kartcenter beschikt over een spectaculaire kartbaan. Ga met collega’s, familie of vrienden de ultieme uitdaging aan, door reactievermogen en behendigheid te testen. Bij Speedworld wanen bezoekers zich voor even als een echte coureur, mede dankzij de sfeer van het echte Formule 1 race circuit. Verbeter rondetijden en versla de andere rijders op de baan, die zowel geschikt is voor profs als beginners. Bij Speedworld kunnen bezoekers naast karten ook lasergamen in de sensationele Lasergame Arena. Daarnaast is ook een ruimte waar kinderen vanaf 1.45 meter zich helemaal kunnen uitleven.

Ga naar de website van Speedworld Kartcenter

Historie en populariteit

Speedworld indoor kartcentrum Emmen is gelegen in Zuidlaren, gemeente Tynaarlo in de provincie Drenthe. Vanwege de centrale ligging in het centrum van Zuidlaren is het kartcentrum gemakkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Men beschikt over een zeer ruime parkeergelegenheid.

Programma / activiteiten

Eén van de meest uitdagende kartbanen kan men vinden bij Speedworld Emmen. Hoge snelheden, sensationele bochten en spannende wedstrijden waarbij de adrenaline zijn hoogtepunt bereikt, dat is wat bezoekers ervaren bij Speedworld. Maar daar houdt het nog niet op, want om het spanningselement vast te houden en wellicht nog wat op te voeren, kan men zich hier eveneens prima vermaken in de Lasergame Arena ‘The Factory’. Wie blijft de zenuwen de baas en wie niet?! Daarnaast kan men de strijd met familie, vrienden of collega’s aangaan tijdens een potje sumo worstelen, waarbij duwen, tillen en gooien binnen de cirkel allemaal is toegestaan.

Speedworld Emmen is dan ook bij uitstek een zeer geschikte locatie voor een vrijgezellenuitje, voor een bedrijfsfeest, teambuilding of familiefeest. Maar ook kinderen kunnen hier hun verjaardag vieren. Onder begeleiding gaan zijn racen in echte karts of gaan zij een spannend spelletje lasergamen, en krijgen zij een verjaardag om nooit meer te vergeten. Speedworld heeft diverse arrangementen samengesteld bestaande uit verschillende niveaus. Heerlijk racen en de strijd aangaan met als afsluiter een lekker barbecue buffet, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Stats & tags


Zuidlaren, Drenthe, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling