Introductie

Tussen de trollenpoppen en trollentekeningen kun je heerlijk spelen in dit overdekte speelparadijs. Voor alle kinderen tot en met 12 jaar zijn er uitdagende speelmogelijkheden, zelfs voor de allerkleinsten.

Ga naar de website van Speelpaleis Trollenland

Historie en populariteit

Trollenland is een nieuw overdekt speelpaleis. Je vindt hier de grootste collectie Deense trollen van de Benelux. Er zijn nieuwe, maar ook hele oude en unieke trollen te zien. Het speelpark is altijd op zoek naar nieuwe trollen. Mocht u nog een trol op zolder tegenkomen: Trollenland koopt het graag van u.

Locatie

In het Brabantse Deurne, vlakbij Helmond, is Trollenland gevestigd. Met de auto is het prima bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer kun je hier goed komen. Het park ligt niet ver van het station.

Programma / activiteiten

Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht: in de babyhoek zijn uitdagende en veilige speeltjes waar ze zich kostelijk mee kunnen vermaken. Voor peuters is er de speciale peuterprethoek. Ook hier zijn de activiteiten afgestemd op de fantasie en behoeften van het kind. Grotere kinderen kunnen de 250 meter lange speelgang ontdekken, die bestaat uit twee verdiepingen. Het is een parcours met verrassende en uitdagende obstakels, die garant staan voor heel veel pret. Het speelpaleis voldoet aan de regels op gebied van hygiëne en aan alle veiligheidsvoorschriften. Uw kind heeft hier dus een prachtige dag in een kindvriendelijke en veilige omgeving. U koopt alleen voor de kinderen een entreekaartje. Volwassenen mogen gratis naar binnen. Eigen consumpties zijn niet toegestaan. U kunt in het horecagedeelte terecht voor een hapje en een drankje. Trollenland is bij uitstek de plek om een verjaardagsfeestje te houden. Er zijn verschillende mogelijkheden. Hiervoor dient u wel te reserveren. Het speelpark is open op woensdag- en vrijdagmiddag en in het weekend de hele dag. Tijdens schoolvakanties kun je hier elke dag spelen.

Stats & tags


Deurne, Noord-Brabant, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling