Introductie

Speelstad Oranje is een overdekt speelparadijs op het terrein van Vakantiepark Oranje met bungalowpark Pipodorp. Speelstad Oranje is, op Toverland in Sevenum na, het grootste overdekte attractiepark in Nederland. Het park richt zich vooral op families met kinderen in de leeftijdscategorie 2 tot en met 13 jaar.

Ga naar de website van Speelstad Oranje

Historie en populariteit

In 1985 werd een voormalige aardappelmeelfabriek gekocht door de bekende ondernemer Hennie van der Most. Hij bouwde deze fabriek om tot een indoor attractiepark.

Locatie

Speelstad Oranje is gelegen in het gelijknamige dorp Oranje in de provincie Drenthe.

Programma / activiteiten

Omdat Speelstad Oranje geheel overdekt is is het geschikt voor een bezoek bij ieder weertype. Het attractiepark bestaat uit onder meer een achtbaan de ‘Wacky Worm’, de ‘Jumpin ‘Star’, een griezelhuis, een zweefmolen, een X Box Point, een piratenschip, een 18 holes midgetgolfbaan, trampolines, luchtkussen, glijbanen en het waterproject met botsbootjes. En bovendien een luchtfietsparcours boven in het gebouw, met goed uitzicht op alle attracties beneden. Speelstad Oranje is ook geschikt voor het organiseren van een familiefeest, een reunie, een bruiloftviering of een bijzonder personeelsuitje.

Stats & tags


Oranje, Drenthe, Nederland
Entertainment, Pretparken

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling